Ultima gală din Casa Iubirii  a fost una tensionată. Andreea Mantea le-a dat o veste incredibilă concurenților! Cine a fost desemnat favoritul săptămânii în Casa Iubirii?

Concurenții au așteptat cu sufletul la gură să afle dacă gala va fi una eliminatorie sau nu. În cele din urmă, ei au putut răsufla ușurați, deoarece Andreea Mantea le-a spus că nu va pleca nimeni. De altfel, ei au aflat și cine este în topul preferințelor telespectatorilor.

Favoritul săptămânii s-a ales și cu premiul de 5000 de lei!

Citește și: Schimbare radicală în Casa Iubirii. După lacrimi și suferință, Laurențiu și Bianca au multe momente de iubire

„M-am speriat când mi-am auzit numele”

Andreea Mantea a făcut un mare anunț la finalul ultimei gale din Casa Iubirii! În urma voturilor telespectatorilor, concurenta care a fost desemnată favorita săptămânii a fost Bianca!

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Cine a fost desemnat favoritul săptămânii în Casa Iubirii? Andreea Mantea a făcut anunțul! „Nu mi s-a întâmplat asta în viața mea!”

Bianca, în topul preferințelor telespectatorilor Casa Iubirii

[Sursa foto: Captură YouTube]

Concurenta a menționat anterior că nu și-ar mai dori să câștige acest titlu și premiu, mai ales că în ultima vreme statutul de „favoritul săptămânii” i-a adus un val de invidie din partea colegilor săi de emisiune.

Bianca a fost aplaudată de colegii săi atunci când a mers către Andreea Mantea pentru a-și ridica premiul. Le-a mulțumit tuturor susținătorilor săi și s-a bucurat că încă se află în sufletele celor de acasă.

În plus, concurenta și-a exprimat regretul că a ajuns, din nou, la o dispută cu Mihaela.

Citește și: Tensiuni în Casa Iubirii. Mihaela și Robert, în pragul despărțirii

„Cu siguranță multe persoane au rămas dezamăgite de ceea ce am spus eu! Mai ales că este o chestie pe care eu nu am făcut-o până acum! Dar pur și simplu m-am enervat și nu m-am putut abține! Suntem oameni, greșim! Sunt conștientă de asta! Și acum nu m-am așteptat să iau cecul consecutiv nu mi s-a întâmplat asta în viața mea

și m-am speriat când mi-am auzit numele și mai ales astăzi, după tot ce s-a întâmplat!”, a spus Bianca.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si