Andreea Mantea a făcut un anunț incendiar la finalul galei trecute! Cine a fost desemnat favoritul săptămânii? Emoțiile, duse la extrem! Ce reacții s-au stârnit în rândul concurenților?

Îndrăgita emisiune Casa iubirii aduce în continuare în atenția publicului noi momente de senzație, întâlniri romantice, în camera roșie, sau în locații speciale, însă și multe tensiuni și certuri aprige care de deseori ii pun la grele încercări pe concurenți. 

Concurenții au stat cu sufletul la gură să afle dacă va fi o gală eliminatorie sau nu! În cele din urmă, Andreea Mantea a făcut anunțul că nimeni nu va pleca acasă, iar concurenții s-au simțit ușurați.

Citește și: Surpriză pentru Bianca și Laurențiu. Cei doi vor avea un date

Cine a fost desemnat favoritul săptămânii?

Telespectatorii au putut desemna favoritul săptămânii, prin voturile exprimate.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În această gală a emisiunii „ Casa Iubirii ”, Andreea Mantea i-a anunțat pe concurenți că nu va fi nicio eliminare.

Prezentatoarea TV a anunțat apoi că favoritul săptămânii va fi și câștigătorul premiului de 5.000 de lei!

Bianca a fost favorita săptămânii care tocmai ce a trecut, conform voturilor transmise de către telespectatorii fideli ai emisiunii „Casa Iubirii”.

Cine a fost favoritul săptămânii trecute în gala „Casa Iubirii”? Andreea Mantea a făcut anunțul!

Cine a fost favoritul săptămânii trecute în gala „Casa Iubirii”? Andreea Mantea a făcut anunțul!

În aplauzele și uralele colegilor săi, Bianca a mers către Andreea Mantea pentru a-și însuși premiul mult râvnit. Concurenta s-a bucurat foarte tare când a aflat că se află în preferințele telespectatorilor și le-a mulțumit acestora pentru susținere, cu emoție profundă în glas.

Citește și: Mărturisirile emoționante dintre Bianca și Laurențiu. Ce și-au spus cei doi concurenți?

„Nu, nu, n-am fost pregătită pentru așa ceva și nu mi-am pregătit niciun mesaj! Dar vreau să mulțumesc pentru fiecare sms în parte, fiecare persoană care a dat din banii lui că să simt eu acum această emoție și surprindere! Chiar mă faceți să uit de cele rele!”, a spus Bianca.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si