Barbatul a fost si el tenismen, ulterior alegand o cariera prin care sa pregateasca sportivii de performanta.

Jucatoarea de tenis Simona Halep, care a ajuns pe perfuzii la spital dupa finala pe care a jucat-o la Australian Open, ar fi avut o idila, pe vremea cand avea numai 18 ani.

Insa, idila lor ar fi durat doar cateva luni.

Cei doi au colaborat si pe plan professional, insa despartirea definitive a venit in 2013, cand a intervenit familia Simonei.
Andrei Mlendea a fost alaturi de Simona Halep la cele mai mari rezultate din cariera ei de pana acum. Relatia dintre Andrei si Simona Halep a luat sfarsit chiar inainte de turneul de la Indian Wells (3-10 martie 2013), cand a fost anuntat de familia sportivei ca nu mai vor sa continue colaborarea si ca noul antrenor va fi Adrian Marcu, potrivit Libertatea.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

De altfel, primul antrenor al Simonei Halep, Ioan Stan, vorbea, intr-un interviu despre relatia dintre sportiva si antrenorul pe care l-a avut inaintea lui Adrian Marcu, nimeni altul decat Andrei Mlendea.

„Stiu ca a avut o relatie cu un antrenor tanar care a antrenat-o inaintea lui Marcu (n.r. – Adrian Marcu). Nu-mi amintesc cum il cheama, dar tatal ei l-a concediat cand a simtit ca e ceva intre ei.

Nu i-a convenit ca Simona avea o relatie cu antrenorul”, spunea Ioan Stan.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si