Close sidebar
Close sidebar

Cine a plecat de la Survivor România – Lista completă a concurenților eliminați

Survivor România este emisiunea urmărită de milioane de telespectatori. Fanii emisiunii stau cu sufletul la gură după „Consiliu” atunci când au loc eliminări în cadrul emisiunii. Iată lista completă a concurenților eliminați de la Survivor România 2021.

Georgiana Balaban,

Survivor România 2021. [Sursa foto: Captură KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Survivor România este emisiunea care face senzație la Kanal D de joi până duminică, începând cu orele 20:00. Emisiunea prezentată de Daniel Pavel este urmărită de milioane de telespectatori. Cine sunt concurenții eliminați de-a lungul timpului.

UPDATE 7 martie 2021: Musty a fost eliminat de la Survivor România 2021

Drumul în competiția Survivor România 2021 a ajuns la final pentru Musty din echipa Războinicilor. Fratele lui Kamara a ajuns la votul publicului după ce a fost nominalizat de Albert Oprea.

În cursa pentru eliminare au fost Andreea Antonescu și Zanni, propus de Elena Marin, de la Faimoși și Maria Hîngu și Musty de la Războinici.

Telespectatorii au decis că Musty e cel care părăsește competiția Survivor România 2021.

Prima echipă care a făcut nominalizări la Survivor România 2021 au fost Războinicii. Pe 17 ianuarie însă a avut loc prima eliminare, dar în cadrul echipei Faimoșilor. Atunci a avut loc prima eliminare de la Survivor. Amna a plecat acasă.

Citeste si: Faimoasa Georgiana Lupu, eliminată aseară de la “Survivor România”

Pe 24 ianuarie 2021, tot de la Faimoși, Costi Ioniță a fost eliminat din cadrul show-ului televizat. Războinicii au pierdut și ei pe 1 februarie 2021 un alt cooechipier. Andreea Moșneagu a părăsit competiția.

Pe 7 februarie 2021, Georgiana Lupu este cea care și-a luat rămas bun de la colegi. „Faimoasa” de la Survivor România a plecat acasă.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Pe 13 februarie, Alin de la Războinici a părăsit competiția.

Citeste si: Faimoșii au câștigat jocul pentru recompensă, la “Survivor România”! Kanal D, pe primul loc, în topul televiziunilor, peste 2.3 milioane de fani din întreagă țară au urmărit ediția de infarct de aseară

Mihaela Berteanu a părăsit și ea show-ul televizat pe data de 15 februarie 2021. Faimoșii au pierdut și ei o colegă. Alexandra Stan a părăsit emisiunea din cauza problemelor de sănătate pe 19 februarie 2021. Marinela de la Războinici a fost și ea descalificată.

În ediția de duminică, 22 februarie, publicul Survivor România a decis ca Simona Hapciuc să plece din competiția din Dominicană.

Ultima plecare de la Survivor România 2021

Ultimul concurent plecat din cadrul competiției TV a fost Majda. 

Citeste si: Faimoșii, câștigători în jocul pentru Imunitate. Andreea, nominalizată de coechipierii albaștri, în Consiliu

Actrița a primit cele mai puține voturi, iar Roxana Nemeș și Elena Marin își continuă lupta pentru supraviețuire în Dominicană. „E un zâmbet pe care încerc să-l înțeleg, să-l ofer, pentru că este important să dai oamenilor din jurul tău zâmbete. Nu vreau să plec cu ochii înlăcrimați, sunt pentru că am dăruit mult în această competiție. Când am plecat de acasă i-am spus copilului că o să stau două săptămâni și vin acasă. Dar cu fiecare săptămână mă trezeam și îmi spuneam că o să fiu din ce în ce mai puternică și o să lupt.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici- radioimpuls.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Recunosc că știu să încasez înfrângerea și pentru mine atât a fost să fie. Le spun colegilor mei să aibă grijă să joace acest joc, dar să nu lase acest joc să se joace prea mult cu ei, să-i transforme, să fie o echipa unită. Survivor nu e doar despre sport, contează să aduci puncte, dar în final tot împreună mâncați.” a zis Majda.

Bruneta a adăugat: „Dacă energia nu e bună ajunge altfel mâncarea în stomac. Mulțumesc colegilor mei pentru fiecare lecție învățată. Nu m-a durut spatele atât de tare că am dormit pe scândură, pentru că m-au încurajat și m-au făcut să înțeleg că eu pot. Și eu chiar pot”.

Concurenți Survivor România 2021. [Sursa foto: Captură KANAL D]

Sezonul doi Survivor România face furori la Kanal D. Emisiunea poate fi urmărită de joi până duminică, de la ora 20.00 și este prezentată de Daniel Pavel.

Citeste si: Majda se confruntă cu probleme de sănătate, după plecarea de la Survivor România 2021: „O să rămân toata viața cu...”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI