Cartea de memorii a prințului Harry a fost lansată în mod oficial marţi, numeroşi cititori aşteptând la cozi uriașe pentru a achiziţiona un exemplar din ediţia printată a volumului cu dezvăluiri din familia regală britanică.

Citește și: VIDEO- Cartea prințului Harry a fost pusă oficial în vânzare, inclusiv în România

Volumul „Spare” („Rezerva”), este cartea de non-ficţiune cea mai rapid vândută vreodată, a anunţat marţi Sky News citând editorul, care a precizat că a înregistrat până acum vânzări de 400.000

de exemplare din ediţiile hardcover, ebook şi audio.

Citește și: A murit ultimul rege al Greciei, Constantin al II-lea, nașul Prințului William

Editura Penguin Random House a transmis că volumul de memorii al ducelui de Sussex „a depăşit chiar şi aşteptările noastre cele mai optimiste”, adăugând că singurele cărţi care s-au vândut mai mult în prima zi a lansării lor au fost romanele din seria Harry Potter.

Cine a scris, de fapt, cartea prințului Harry

Omul din spatele cărții prințului Harry este un ghost writer faimos, JR Moehringer, câștigător al premiului Pulitzer și biograf al unor mari vedete, precum Andre Agassi.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Prințul Harry susține că a primit mesaje de dincolo de la mama sa, cu ajutorul unei femei cu „puteri supranaturale”

Când Prințul Harry a ales să lucreze cu scriitorul „fantomă” JR Moehringer la cartea sa de memorii, el a făcut cea mai bună alegere, scrie The Guardian.

JR Moehringer

JR Moehringer, ghost writer celebru

[Sursa foto: Twitter]

Scriitor și jurnalist american, câștigător al premiului Pulitzer, JR Moehringer nu are o producție uriașă, dar este cunoscut pentru abordarea captivantă a subiectelor și pentru capacitatea sa de a „aprofunda” poveștile de care se ocupă.

Citește și: Cum a jignit-o Meghan Markle pe Kate Middleton: „Are creier de bebeluș”

Spre exemplu, când a lucrat cu Andre Agassi la redactarea cărții sale de memorii (Open, apărută în 2009), starul tenisului a povestit că JR Moehringer s-a mutat în Las Vegas și și-a cumpărat o casă la o milă distanță, unde a locuit timp de doi ani pentru a discuta zilnic cu sportivul. 

George Clooney l-a recomandat pe JR Moehringer prințului Harry

JR Moehringer, în vârstă de 58 de ani, a lucrat recent cu fondatorul Nike, Phil Knight, la cartea sa de memorii sale, Shoe Dog.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Autorul și-a scris el însuși memoriile în 2005, carte cu titlul The Tender Bar, care a stat la baza unui film din 2021 cu Ben Affleck.

Se pare că regizorul acestui film, George Clooney, a fost cel care l-a prezentat pe JR Moehringer prințului Harry, potrivit Scriitoridinumbra.ro. Celebrul jurnalist a publicat și un roman sub nume propriu, în 2012, cu nume Sutton.

Prințul Harry, prieten cu George Clooney 

Prințul Harry, prieten cu George Clooney 

[Sursa foto: Twitter]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si