Close sidebar
Close sidebar

Cine a ucis-o pe Pava LaPere, milionara de 26 de ani din topul Forbes al tinerilor cu afaceri în tehnologie? A fost găsită pe acoperișul clădirii în care locuia

Tânăra Pava LaPere, directoarea de doar 26 de ani a unei firme high-tech de succes, a fost inițial dată dispărută și apoi găsită fără viață în apartamentul ei din Baltimore, SUA. Principalul suspect a fost urmărit de poliție timp de două zile și arestat în cele din urmă miercuri seară, potrivit presei americane.

Sorin Negru,

Pava LaPere, milionara de 26 de ani ucisă în casa ei din Baltimore


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Pava LaPere, de 26 de ani, era fondatoarea firmei EcoMap Technologies, o afacere de succes din domeniul tehnologiei înalte.

Ea fost desemnată în acest an pe lista Forbes 30 a tinerilor antreprenori sub 30 de ani care au afaceri cu un impact social major.

Tânăra milionară a fost descoperită fără viață, bătută și parțial dezbrăcată, pe acoperișul clădirii sale de lux din Baltimore. 

Poliția a declanșat imediat o operațiune de amploare de căutare a presupusului criminal, un fost infractor eliberat condiționat din închisoare.

Pava LaPere, destin frânt prea devreme

Criminalul, prins după o "vânătoare" de două zile

Jason Billingsley, suspectul de 32 de ani, a fost considerat extrem de periculos în timp ce a fost dat în urmărire națională, potrivit NY Post.

El a reușit să se ascundă timp de două zile, dar a fost prins în cele din urmă miercuri seara, după ora 23:10. în Bowie, Maryland.

Citește și: Un tânăr de 33 de ani și-a pierdut viața subit, după ce a acuzat stări de rău în sala de forță

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Polițiștii l-au urmărit pe fugar până la o stație de tren din Laurel-Bowie, unde l-au arestat fără incidente.

Billingsley a fost numit singurul suspect în uciderea lui Pava LaPere, care fusese dată dispărută luni și ulterior găsită moartă cu o traumă contondentă la cap.

Cadavrul tinerei a fost găsit parțial dezbrăcat pe acoperișul clădirii sale de lux din Baltimore.

Billingsley fusese eliberat condiționat în toamna anului trecut, după o condamnare pentru viol și agresiune violentă asupra unei femei de 25 de ani în 2013.

Cum s-a produs oribila crimă din carterul de lux

Billingsley a pătruns în casa în care Pava LePere locuia cu partenerul ei, i-a încătușat pe amândoi și le-a lipit gurile cu bandă adezivă, sub amenințarea armei.

Potrivit criminaliștilor, recidivistul ar fi violat-o pe femeia de 26 de ani înainte de a-i tăia gâtul.

Apoi i-a stropit pe amândoi cu un lichid inflamabil și le-a dat foc- aproape ucigându-l și pe partenerul femeii. Un copil de 5 ani care se afla în casă a suferit și inhalare de fum.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Billingsley nu o cunoștea pe LaPere și nu este clar cum a intrat în blocul ei.

Tânăra CEO și-a lansat propria companie, EcoMap Technologies, din camera ei de cămin de la Universitatea Johns Hopkins.

Compania a încercat să le facă accesibile tuturor oamenilor interesați informații despre diferite ecosisteme.

„Pava a fost o inspirație pentru atât de mulți oameni”, a scris tatăl ei, Frank LePere, pe Facebook. „A fost creativă, muncitoare și ambițioasă în eforturile ei, alături de minunata ei echipă de la EcoMap Technologies”, a mai scris tatăl victimei.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI