Două românce au fost găsite fără suflare în locuințele lor care se află foarte aproape una față de cealaltă, în Italia.

Tragedia învăluită în mister ridică multe semne de întrebare, mai ales că există și unele coincidențe bizare în acest caz. Femeile ar fi fost bune prietene și amândouă locuiau în Sicilia, la o distanță de doar 200 de metri una față de cealaltă.

Cine ar fi posibilul suspect în cazul dublei crime din Italia?

Autoritățile au conturat un cerc de potențiali suspecți. Conform observatornews.ro, posibilul suspect în cazul crimelor halucinante ar fi un bărbat cu cetățenie străină.

Anchetatorii italieni merg pe scenariul unei „duble crime” din cauza coincidențelor mari care există între cele două românce care au murit.

Citește și: UPDATE: Două românce au fost găsite decedate în două locuințe diferite în Italia. Una dintre ele a fost găsită carbonizată

Oamenii legii bănuiesc fă ambele femei au fost ucise în cursul nopții de joi și cred că cele două crime au legătură între ele. Cele două femei au fost găsite decedate joi noapte, în localitatea Naro din provincia Agrigento, în sudul Siciliei.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Una dintre victime ar fi murit incendiată, fiind găsită carbonizată, iar cea de-a doua ar fi fost înjunghiată, fiind lăsată într-o baltă de sânge.

Cine erau cele două românce care au avut parte de un sfârșit crud?

Maria Russ, în vârstă de 59 de ani, este una dintre cele două românce care au murit în Sicilia. Ea a fost găsită carbonizată în cartierul Vicolo Da Vinci. 

maria russ moarta italia

Maria Russ, una dintre româncele găsite fără suflare în locuințele lor din Italia.

[Sursa foto: rainews.it & lasiciliaweb.it]

Cea de-a doua victimă ucisă cu sânge rece a fost Delia Zărnișcu, care a fost găsită într-o baltă de sânge, în locuința sa din Vicolo Avenia. Aceasta ar fi fost căsătorită cu un bărbat din Naro.

Citește și: Cine sunt cele două românce găsite fără viață în Italia? Maria Russ și Delia Zărnișcu erau prietene

Cele două femei erau prietene, iar una dintre ele fusese căsătorită cu un italian care murise în urmă cu mai mult timp.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Pompierii au intervenit în locuința Mariei Russ în jurul orei 3 dimineața pentru a stinge flăcările puternice din apartamentul său, după ce acesta ar fi luat foc. În ciudat eforturilor tuturor salvatorilor, femeia nu a mai putut fi salvată.

delia zarniscu moarta italia

Delia Zărnișcu, una dintre cele două românce găsite fără suflare în locuințele lor din Italia.

[Sursa foto: lasiciliaweb.it]

Prietena sa, Delia Zărnișcu, avea semne pe corp în momentul în care i-a fost descoperit cadavrul. Astfel, anchetatorii s-au dus direct la ipoteza că aceasta ar fi încercat din răsputeri să se apere.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si