Noi detalii halucinante ies la iveală în cazul crimei de la Padina! Trei dintre fiii vrăjitoarei Sidonia au fost deja săltați de oamenii legii, deoarece ei sunt suspecți pentru moartea bărbatului în vârstă de 41 de ani din Târgoviște. Întregul scandal ar fi pornit de la niște dedicații muzicale.

Sorin Anghel era patronul unei firme de pază și urma să împlinească 42 de ani pe data de 15 februarie.

În seara de sâmbătă spre duminică el mai era la petrecere alături de soția lui, care și acum se află în stare de șoc în urma celor întâmplate. Cadavrul victimei a fost dus ieri la Serviciul de Medicină Legală din Târgoviște și a fost ridicat de către familie aseară, și adus la locuința din Târgoviște, acolo unde urmează să aibă loc înmormântarea. Potrivit unor surse judiciare, bărbatul ar fi fost lovit cu maceta de 6 ori în zona capului și de două în spate. 

Și cumnatul său a fost rănit în zona abdomenului, așadar a fost transportat de urgență la spital.

Vinovați crimă Padina

El este Sorin, bărbatul omorât cu maceta la Padina.

[Sursa foto: Observator]

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Georgiana, tânăra din Satu-Mare dispărută de patru zile, a fost găsită fără suflare. Mama ei nu a putut suporta durerea: ”Eu ți-am fost și mamă și tată”

În continuare arma crimei este de negăsit, iar oamenii legii fac eforturi considerabile pentru a o descoperi.

Cine ar fi vinovații pentru crima de la Padina?

Între timp, cei reținuți pentru 24 de ore nu recunosc faptele.

Luni ei au fost audiați de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, care doresc să-i aresteze preventiv pentru 30 de zile. Indivizii, care au vârste cuprinse între 19 și 32 de ani ar face parte din temutul clan Fabian, cunoscut pentru trecutul periculos. Una dintre iubitele lor a făcut mărturii despre seara atacului, dar și despre vinovații în acest caz care a speriat o întreagă Românie.

"Nu este absolut nimic adevărat. Nu aveau cum să aibă oamenii ăștia macete la ei într-un club, în primul și în primul rând. În al doilea rând, oamenii ăștia s-au dus să se distreze acolo, nu s-au dus pe scandal. Nu s-au dus să facă niciun fel de belea pe acolo. Oamenii ăștia (suspecții, n.r.) au fost atacați. Mă tem pentru viața mea. Am înțeles că (cei care i-ar fi agresat pe suspecții reținuți, n.r.) sunt foarte periculoși. Sunt din nu știu ce clan, clanul Ghenosu", a spus femeia pentru Antena 3 CNN.

Vinovați crimă Padina

Imagini de la petrecerea cu final tragic din județul Dâmbovița.

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

Citește și: EXCLUSIV! Cum s-a ajuns, de fapt, la crimă la petrecerea de la Padina. Ce riscă adevărații făptași: "Maceta a fost procurată dintr-una dintre mașinile lor"

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Totodată, avocatul lor spun că ei au familii și își câștigă singuri existența.

"Sunt persoane care nu au profilul prezentat în presă. Nu sunt cunoscuți cu antecedente penale, sunt integrați social, au familii, au surse legale de existență. Cel puțin, acest lucru caracterizează situația inculpaților", a declarat avocatul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si