Incident teribil! O tânără masterandă în anul I în cadrul Facultății de Istorie a Universității „Alexandru Ioan Cuza” Iași  s-a aruncat în gol  de la 10 metri înălțime, în urmă cu două săptămâni, iar pe data de 23 aprilie, aceasta a încetat din viață, informează România Tv.

„11 aprilie, după-amiază, pacientă de 24 de ani, cu politraumatism prin precipitare de la aproximativ 10 metri.

Sindrom depresiv. Stop cardiorespirator resuscitat în prespital(smurd TIM). Comă post traumatică traumatism cranio cerebral sever. Edem cerebral, fractură bază de craniu, hemoragie subarahnoidiana. Ruptură splenică, lacerație hepatică, contuzie renală dreaptă, contuzie pancreatică. Fractura bazin complexă. Pneumotorax stâng masiv. A mers direct în sală la chirurgie 1. A fost tot timpul în comă profundă din cauza leziunilor cerebrale grave, intubată ventilată mecanic, a decedat ieri în ciuda eforturilor terapeutice”, a transmis prof. dr. Diana Cimpoeșu, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon” Iași.

Andra, un șir de suferințe

Medicii au încercat să facă tot ce le-a stat în putință pentru a o ține în viață, însă starea ei se înrăutățea pe zi ce trecea. Prietenii Andrei sunt în stare de șoc și au povestit că ei știau că tânăra era în depresie de ceva timp.

Ceea ce ar fi măcinat-o cel mai tare era o situație de familie. Mai exact, părinții săi erau divorțați, iar ea locuia când la un părinte, când la celălalt, mai scrie sursa citată mai sus.

Tot cercul ei de prieteni a povestit că mama ei și-ar fi găsit pe cineva, polițist de meserie, iar cei doi au început să se certe des.

”După cum probabil ați auzit deja, colega noastră Andra Andrieși a trecut în rândul celor drepți! Această veste tristă ne-a tulburat pe toți cei ce o cunoșteam.

La rugămintea părinților ei, vă anunțăm că înmormântarea are loc vineri, orele 11:00, la cimitirul Buna Vestire, de pe str. Tudor Neculai, în capăt CUG. Condoleanțe familiei! Odihnă veșnică, Andra! ”, au scris colegii studentei pe pagina de Facebook.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Andra sinucidere Iași

Ea este Andra.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: ”Făcea orice ca să te vadă zâmbind”. O mamă și-a luat viața, după ce cu câteva luni înainte și-a pierdut copilul

Colegii și profesorii studentei, în șoc

Andra ar fi mai încercat și în trecut să-și ia viața. Ea ar fi avut probleme și cu consumul de alcool, iar la un moment dat chiar și-ar fi întrerupt studiile pentru un an. 

„Era la master anul I, la Patrimoniu şi turism cultural, și a mai avut o tentativă de suicid și când era în anul I la licență”, a declarat o prietenă de-a Andrei, conform sursei citate mai sus.

”Ești profesor și afli că unul dintre studenții tăi, cu care, în urmă cu un an, te aflai în aceeași sală de curs, s-a stins tragic.

Dumnezeu să te ierte, Andra Andriesi! ”, a mai scris un cadru didactic pe Facebook.

Andra sinucidere Iași

Ea este Andra.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Citește și: Un român de 35 de ani, dezamăgit în dragoste, s-a legat de un copac pe malul mării, în Italia, și a amenințat că își ia zilele. Ce a urmat după ore de negociere cu poliția

Vineri, Andra va fi condusă pe ultimul său drum. Inspectoratul de Poliție al Județului Iași (IPJ) a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă în acest caz.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si