Societatea Imunomedica Provita SRL, care deține ”Centrul de diagnostic și tratament oncologic Sfântul Ioan Botezătorul” îl are pe George Becali asociat majoritar și pe Virgiliu George Vlăescu, minoritar.

Acesta din urmă este cunoscut sub pseudonimul de Virgiliu Gheorghe și se recomandă a fi biofizician, teolog și doctor în bioetică (o disciplină care se referă la o abordare morală a problemelor specifice domeniului medical). Vlăescu este administrator al firmei Imunomedica Provita SRL, membru fondator al Asociației pentru Protecția Familiei, coordonator al secțiunii științifice a revistei Familia Ortodoxă și unul dintre militanții pentru ideea de familie tradițională.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Partenerul lui Becali este co-autor al volumului ”Fața Nevăzută a Homosexualității” care ”își propune pe cei asupriți de devoratoarea pasiune homosexuală să realizeze că există întoarcere la normalitate” și aduce în prim-plan ” propaganda homosexuală” care ”constituie cea mai puternică ofensivă împotriva ființei umane din întreaga istorie”. El consideră că ”o femeie își scade cu 10% șansa de a avea o familie fericită, cu fiecare partener sexual”.

De asemenea, Vlăescu susține în volumul ”Pornografia – maladia secolului XXI” ”mastrubarea, ca rezultat al consumului de pronografie, te transformă într-un individ lipsit de voință și putere, bolnav, depresiv și oarecum disperat căci totul în jurul tău se surpă: familie, serviciu, prieteni. Și rămâi singur cu fantasmele erotice și cu un obicei care, deși îți provoacă multă rușine și scârbă, este indispensabil stâta timp cât ești dependent de sex”.

Citeste si: Fiica lui Gigi Becali a luat masterul în administrarea afacerilor! Theodora s-a specializat în „Politica concurenţei în industria turismului”!

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Lovitură pentru Gigi Becali! Familia pe care a ajutat-o de Crăciun, anul trecut, trece printr-o dramă cutremurătoare! Cei trei copii şi părinţii lor se luptă cu bolile şi cu sărăcia! EXCLUSIV

Citeste si: Vila lui Dinu ”Vamă”, scoasă la vânzare pentru 5.000.000 euro! Imobilul în care a locuit omul de fotbal rivalizează la preț cu palatul lui Gigi Becali!

Terapia propusă de clinica lui Becali: temperaturile înalte distrug celulele canceroase

Clinica lui Becali oferă câteva servicii recomandate a fi revoluționare în tratarea unor afecțiuni grave precum cancerul. Una dintre acestea este Hipertermia, pe care însuși Virgiliu Gheorghe o recomandă într-un număr de la începutul acestui an din revista pe care o coordonează. ” Această terapie, care a intrat relativ recent în practica clinică, presupune expunerea anumitor zone din corp (sau a întregului organism) la temperaturi cuprinse în intervalul 39 – 45 grade Celsius.

De pildă, clinicienii au obsrevat că celulele canceroase sunt afectate major sau chiar distruse la astfel de temperaturi, cu efecte minime la nivelul țesuturilor sănătoase.(...) Numai în București și Iași, existând aparatură specializată, se poate administra hipertermia locală, iar hipertermia totală se poate realiza numai la clinica Imunomedica din București”, se arată în articolul din ianuarie 2019 a revistei Familia Ortodoxă, semnat de Virgiliu Gheorghe și Asist. Univ. Veronica Grădinaru.     


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si