Adi nu a mai stat pe gânduri și s-a aruncat de la etajul 25 al unei clădiri din București. Tânărul era pictor, însă a căzut victima unei boli nemiloase, astfel încât a decis să își ia viața. 

Adi a fost doborât de o boală cruntă

Adi Lele era pictor și provenea de loc din Timișoara. De aproximativ un an, bărbatul s-a mutat în București tocmai pentru a-și îndeplini cel mai mare vis: de a deveni un pictor. 

Citește și: Tânăr de 18 ani din Argeș, spulberat pe trecerea de pietoni. Poliția a anunțat inițial decesul băiatului, dar el se zbate încă între viață și moarte

Chiar în ultima zi a anului 2022, Adi a postat un tablou incredibil la care spunea că a lucrat 100 de ore.

Din nefericire, Adi suferea de o boală nemiloasă: depresia. Boala care face multe victime în rândul tinerilor a fost fatală pentru tânărul de 25 de ani. Adi a luptat cu depresia foarte mult timp.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Pe 4 ianuarie, a renunțat la visul său și a decis să își pună capăt zilelor, aruncându-se de la etajul 25 al unui bloc din Capitală.

Citește și: „Avea 25 de ani. Era atât de fericită” Marissa, o tânără însărcinată în 5 luni, a fost ucisă cu o cruzime de neimaginat. Familia sa este în stare de șoc

„  În cursul acestei seri, 4 ianuarie 2023, în jurul orei 22.20,

polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 2 au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că un bărbat s-ar fi precipitat de la terasa unui imobil, din Sectorul 1.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, precum și un echipaj medical care a constat decesul persoanei. În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri.   Trupul neînsuflețit urmează a fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”, a anunțat Poliția Capitalei.

Mesajele de condoleanțe nu au încetat să curgă pe rețelele de socializare. 

Adi, odihnește-te în pace, suflet bun. Nu am cuvinte pentru a-mi exprima tristețea. Nu le găsesc! Ți-am privit frumoasele lucrări de atâtea ori încât vei rămâne veșnic în mintea mea. Lumea întreagă e mult mai săracă fără tine. Sincere condoleanțe și putere familiei”, a scris unul din fanii tânărului pe Facebook.

 

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si