Influencera braziliană Luana Andrade a murit în urma unui stop cardiac în timpul unei operații de liposucție, transmite NDTV.com. 

Fotbalistul brazilian Neymar a adus joi un omagiu influencerei în vârstă de 29 de ani, care a murit în urma unui stop cardiac în timpul unei proceduri cosmetice.

Citește și: Cum a murit, de fapt, omul de afaceri Adrian Kreiner? Rezultatele autopsiei

Tânăra Luana a suferit 4 stopuri cardiace după ce au apărut complicații în timpul procedurii cosmetice, aparent banale.

Potrivit publicației spaniole Marca, inima doamnei Andrade s-a oprit la aproximativ două ore și jumătate de la operație.

Medicii au oprit procedura de îndepărtare a grăsimilor și au încercat să o resusciteze. Femeia de 29 de ani a fost transferată la secția de terapie intensivă, însă medicii nu au reușit să o mai salveze.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Presa braziliană a precizat că ancheta medicală a scos la iveală faptul că influencera a suferit o embolie pulmonară, care a fost asociată cu o tromboză.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luana Andrade (@luandradel)

Ce s-a întâmplat în timpul operației de liposucție

Spitalul din Sao Paolo a transmis într-un comunicat: „Operația a fost întreruptă și pacienta a fost supusă unor teste care au evidențiat tromboză masivă. A fost transferată la ATI unde a fost supusă medicamentelor și tratamentului hemodinamic”.

Influencera a fost declarată decedat marți seara, în jurul orei 5.30. Iubitul ei, Joao Hadad, a scris pe Instagram: „Sunt sfâșiat și trăiesc cel mai mare coșmar al meu. O parte din mine a plecat”.

Citește și: VIDEO- Femeie moartă după un tratament pentru slăbit. Medicamentul este tot mai folosit pentru pierderea greutății

Iubitul Luanei a adăugat: „Am construit o poveste frumoasă și ne-am trăit intens visele. Pe lângă faptul că ești o iubită, ești și vei fi mereu un partener dincolo de viață, iubirea mea...

Tu ești lumina mea, prințesă. continuă să veghezi de sus pe mine și pe noi toți. Te voi iubi mereu, de acum până în veșnicie!"

Luana Andrade

Luana Andrade, tragedie în Brazilia

Fotbalistul brazilian Neymar a adus și el un omagiu influenței. "Zi tristă cu două vești foarte proaste. În primul rând, a fost atacul pe care l-au suferit părinții lui Bru (Brunei Bincardi), dar slavă Domnului că toți sunt bine!" a scris el în portugheză.

„În al doilea rând, e moartea unei prietene. Condoleanțe întregii familii, Dumnezeu să o primească pe Luana cu brațele deschise”, a completat Neymar.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si