A venit in Turcia cand avea 11 ani, dupa prabusirea Uniunii Sovietice, alaturi de mama sa. Viata nu a fost una usoara pentru frumoasa actrita, dar, intr-un interviu acordat prestigioasei publicatii Hurriyet, din Turcia, spune ca a fost inzestrata cu mult noroc.

"Parintii mei au divortat si mama a decis sa venim in Turcia. Credea ca va avea o viata mai buna aici. Provin dintr-o familie de medici.

Mama, bunica mea sunt medici pediatri. Bunicul meu a fost chirurg si unul dintre pionierii in transplantul renal. Sunt una dintre putinele persoane din familie care nu a studiat medicina, am terminat cinematografia si televiziunea. Mi-am pierdut tatal la 16 ani. Dar nu am avut dificultati atat de mari in viata, pentru ca am avut in preajma, intotdeauna, oameni care m-au facut fericita", a declarat Nesrin Cavadzade.

Vedeta de origine azera, in varsta de 38 de ani, a studiat arta cinematografica in cadrul Universitatii Marmara, dorind initial sa se specializeze in regie. De altfel, a si regizat cinci filme de scurt metraj in timpul facultatii, dar a decis ca isi doreste sa fie in fata camerelor de filmat.

Citeste si: Grila de toamnă Kanal D

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Nesrin Cavadzade a reusit sa razbata in regatul filmului, fiind distribuita in 2015 in thrillerul american "Legends", si in 2017 in serialul difuzat de Fox TV intitulat "Our Story". Fluenta in trei limbi straine, rusa, spaniola si engleza, in 2018 a primit oferta de a juca in productia spaniola "El Desentierro" in 2018.

In "Pretul Fericirii" o interpreteaza pe Sahika

In "Pretul Fericirii" o interpreteaza pe Sahika, o iconica <femme fatale> care nu se da in laturi de la nimic pentru a-si atinge scopul.

Chiar daca in viata reala nu se regaseste in rolul pe care il interpreteaza in serial, Nesrin are si in viata de zi cu zi un sex appeal pe care reprezentantii sexului opus nu il pot trece cu vederea.

"Bunicul meu era un barbat foarte frumos, iar femeile nu l-au lasat in pace. Il mostenesc. Barbatii imi scriu adesea pe retelele de socializare: <Nesrin, am vreo sansa?>", a subliniat focoasa bruneta pentru publicatia Hurriyet.

Citeste si: Talat Bulut, Halit, din “Pretul fericirii”, operat de urgenta

Frumoasa, celebra si talentata, actrita nu se poate lauda cu reusite si in viata personala. Recunoaste ca este o romantica incurabila, insa povestile sale de iubire nu au fost menite sa aiba un final fericit.

"Acum barbatii asteapta sa fie cuceriti, rolurile au fost inversate. Dar eu astept sa fiu cucerita!" spune frumoasa Nesrin.

Cu siguranta inima lui Nesrin Cavadzade va fi <furata> cand se va astepta mai putin. Pana atunci o puteti urmari in rolul Sahikai, un personaj care tese cu maiestrie intrigi in atingerea propriilor scopuri, in serialul "Pretul fericirii", difuzat de luni pana vineri, incepand cu ora 20.00, la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si