Cei doi s-au cunoscut în timpul competiţiei dintre naţionalele celor două ţări pe care le reprezintă: România şi Mexic.

Iulian Pîtea a pus ochii pe Ana, chiar după meciul dintre Exatlon Mexico şi Exatlon România. De faţă cu toată lumea el a declarat că o simpatizeaază pe mexicancă şi că vrea să o sărute, gest pe care l-a şi făcut. Acum, săruturile lor au scris istorie în cadrul competiţiei atât de cunoscute în toată lumea.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

Pentru cei care nu ştiu cine este Ana Laura Gonzalez, ea este o tânără de numai 19 ani, care face surf de performanţă în ţara ei. Nu trebuie să vă mai spunem că Ana a fost înzestrată cu o frumuseţe răpitoare, ceea ce nu l-a lăsat indiferent pe concurentul României la Exatlon, Iulian Pîtea.

”După meci, ne îmbrăţişăm, ne pupăm, în cazul meu, treaba voastră, în cazul meu… Da, o să o sărut! Şi-am şi visat că am jucat cu Mexico, doar că

singura persoană pe care mi-o aduceam aminte în visul ăla era Ana şi numele de Javi. Atât! Dar el nu era în vis, era doar Ana…” a spus Iulian Pîtea înainte de marea confruntare dintre România şi Mexic.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si