Close sidebar
Close sidebar

Cine este Anca Florina Gavrilă, tânăra studentă care a pierit în infernul de la Ferma Dacilor? Decesul tinerei, durere fără margini în sufletele celor care au cunoscut-o: „Nu am întâlnit o persoană mai bună decât ea”

Anca Florina Gavrilă este una dintre victimele incendiului de la Ferma Dacilor. În mai puțin de o lună, tânăra, studentă la Sociologie, urma să împlinească frumoasa vârstă de 21 de ani. Viața sa a fost curmată brutal, în a doua zi de Crăciun.

Ana-Maria Costea,

Anca Florina Gavrilă este una dintre victimele incendiului de la Ferma Dacilor.

[Sursa foto: Facebook/arhivă]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Printre victimele incendiului de la Ferma Dacilor, din dimineața celei de-a doua zile de Crăciun, se numără și o tânără studentă la Sociologie.

Tânăra și-a pierdut viața în iadul dezlănțuit la pensiunea turistică alături de prietenul său, Adrian. Fata urma să împlinească în curând vârsta de 21 de ani, însă viața i-a fost curmată mult prea devreme.

Cine este Anca Florina Gavrilă, tânăra studentă moartă în incendiul de la Ferma Dacilor?

Anca Florina Gavrilă era din Călărași și era studentă la Sociologie, în București. Ea era fiica unui antrenor cunoscut local.

Fata urma să împlinească 21 de ani pe data de 14 decembrie.

Tânăra studentă a decis, spontan, să își petreacă o seară la Ferma Dacilor, alături de prietenul său. Cei doi ajunseseră acolo în seara de Crăciun, cu foarte puțin timp înainte de incendiul devastator.

Citește și: Unul dintre tinerii care a pierit în incendiul de la Ferma Dacilor este fiul șefului Direcției Generale de Informații a Armatei. Vlad Băiceanu avea 21 de ani

Părinții fetei nu au știut unde se află, inițial. Informațiile sfâșietoare au ajuns la părinți abia atunci când nu se mai putea face nimic pentru fiica lor. Mama fetei a aflat în parc despre incendiul devastator și și-a dat seama că ceva nu este în regulă atunci când nu și-a mai putut contacta fiica.

„Era o persoană extraordinară. Avea un suflet extraordinar, nu am întâlnit o persoană mai bună decât ea.

Era amuzantă, ştia să pună un zâmbet pe faţa oricui”, a spus sora sa, Carmen, despre ea.

„Eu ştiam că e acolo. Ştiam că s-a dus o seară acolo, cu prietenul ei să se relaxeze. A murit şi el. decizia de a merge acolo a fost ceva spontan, ea s-a văzut cu prietenul ei şi întâmplător s-au hotărât să meargă acolo, nu era planificat înainte.

Ajunseseră acolo în seara de 25”, a declarat, pentru news.ro, Carmen Gavrilă, sora Ancăi.

r

Râuri de lacrimi, după ce Anca a pierit în incendiu

Anca Florina Gavrilă este acum plânsă de prieteni, familie și apropiați. Pe pagina de Facebook a Asociației Studenților la Sociologie, facultatea unde tânăra era studentă, a apărut recent un mesaj emoționant, care îi îndeamnă pe cei ce au cunoscut-o pe Anca sau cei ce vor să ajute, să doneze pentru a-i susține familia în aceste momente grele.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

„Cu inimile strivite de durere, venim astăzi cu o rugăminte delicată către voi, prietenii și cunoscuții noștri. Recent, am pierdut o dragă colegă din anul 2 la Sociologie în incendiul de la Ferma Dacilor.

Gavrilă Anca Florina a fost o fată frumoasă și una dintre studenții facultății noastre.

În aceste momente dificile, invităm cu căldură toți cei care doresc să ofere un sprijin financiar pentru a ajuta familia colegei noastre să facă față cheltuielilor legate de această perioadă. Orice donație, oricât de mică, va fi cu adevărat apreciată și va contribui la alinarea povarei financiare în această perioadă sensibilă și, sperăm, la susținere familiei.

Contul pe care se primesc donațiile este al surorii iar acestea sunt datele ei.

Revolut: Gavrila Carmen- 0771042344

Dacă nu aveți posibilitatea de a ajuta, este întotdeauna bine primită și distribuirea acestui anunț astfel încât să poată ajunge ușor la toți potențialii susținători”, se arată în mesajul postat pe pagina de Facebook a Asociației Studenților la Sociologie.

Citește și: Drama unui tată care nu știa că fiica lui se află la Ferma Dacilor. "Am fost sunat de soție că nu mai răspunde fata. Nu știm ce victime au scos, vom afla în funcție de ADN"

Familia Ancăi a aflat dintr-o pură întâmplare despre tragedia de la Tohani

Familia tinerei a aflat, din întâmplare, că fata ar putea fi chiar una dintre victimele tragediei de la Ferma Dacilor.

„Am aflat întâmplător. A aflat mama, întâmplător, în parc, că a fost incendiu acolo, m-a sunat imediat şi de atunci am încercat că dăm de ea şi nu a fost posibil. Au plecat acolo părinţii, încă nu găsiseră toate cadavrele. Azi dimineaţă (miercuri-n.r.) mi-au conformat de la Medicina Legală că ea este”, a mai spus sora fetei.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Părinții tinerei au fost chemați pentru a da probe biologice pentru identificarea cadavrului, în baza analizelor ADN.

Sora Ancăi este de părere că vinovatul de moartea surorii sale este sistemul care permite în continuare ca astfel de unități de cazare să funcționeze. Așa, tot mai multe tragedii se petrec.

„Normai că nu pot fi ei (tinerii morţi în incendiu – n.r.) responsabili. (De vină sunt -.n.r.) patronul şi faptul că funcţiona pensiunea fără autorizaţie”, spune Carmen, sora Ancăi, pentru sursa citată anterior.

Carmen Gavrilă nu îi iartă pe afaceriștii care conduc unitățile de cazare din țară unde viețile oamenilor nevinovați sunt puse în pericol.

„Corupţia este la un nivel extraordinar de mare şi, dacă pentru ei contează mai mult banii decât contează viaţa unor tineri, e de nedescris sentimentul. Nu! Nu aşa!”, a mai spus aceasta.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI