În cea mai recentă Gală a emisiunii Casa Iubirii, Laura, cea care intrase curând în casă, a fost eliminată. Concurenții au avut parte de o surpriză atunci când o nouă fată a pășit printre ei. Andreea, plină de tatuaje și cu o mască de carnaval, a stârnit curiozitatea celor din casă.

Citeste si: Eliminare surpriză la "Casa Iubirii". Maria a izbucnit din nou în lacrimi

Vizibil emoționată, dar cu mult entuziasm, Andreea a fost întâmpinată de Ionuț, însă asta i-a adus dezamăgirea Larisei. Unele fete au spus că seamănă cu Nicoleta. Aceasta a făcut cunoștință cu toți concurenții și a venit încrezătoare cum că își va găsi dragostea.

Citeste si: Radu din Casa Iubirii îi reproșează lui Emanuel că flirtează cu iubita lui

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Întrebată dacă a intrat pentru cineva anume, aceasta spune că nu a venit pentru un băiat anume și a refuzat să facă un top trei. Dorește să își facă o relație serioasă și solidă.
În cele din urmă, tânăra l-a ales pe Ionuț pentru a merge în camera roșie, dar rămâne de văzut cum va reacționa Larisa.

Eliminare din Casa Iubirii. Maria a izbucnit în lacrimi

În gala de duminică seara de la "Casa Iubirii", tensiunile s-au resimțit puternic, concurenții fiind mai sinceri ca oricând. În urma voturilor exprimate de fete și băieți, Laura și George sau ajuns în fața eliminării. Doar unul dintre ei a reușit să se salveze.

Laura și George au fost  nominalizați pentru eliminare  și doar unul dintre ei a putut să își continue aventura în ,,Casa Iubirii".

Citeste si:  Laura, concurenta de la ,,Casa Iubirii'', îndrăgostită? Ce spune aceasta despre Emanuel?

Strategiile fetelor au fost respectate, iar  Maria a izbucnit în lacrimi  la ideea că George ar putea pleca acasă și ea va rămâne singură.

În momentul în care moderatoarea emisiunii, Andreea Mantea, a anunțat numele concurentului salvat, Maria a izbucnit în lacrimi.

"Ce m-am speriat", a spus Maria. "Credeam că eu voi pleca", a reacționat și George.

Citeste si:  Radu din Casa Iubirii îi reproșează lui Emanuel că flirtează cu iubita lui


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si