Close sidebar
Close sidebar

Cine este Andreea, noua concurentă din Casa Iubirii? Pe cine a chemat tânăra în camera roșie?

Andreea este noua concurentă din Casa Iubirii și a intrat în casă puțin copleșită de emoții, însă apariția ei i-a făcut curioși pe concurenți.

Diana Puiu,

Cine este Andreea, noua concurentă din Casa Iubirii? Pe cine a chemat tânăra în camera roșie?

[Sursa foto: Captură KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

În cea mai recentă Gală a emisiunii Casa Iubirii, Laura, cea care intrase curând în casă, a fost eliminată. Concurenții au avut parte de o surpriză atunci când o nouă fată a pășit printre ei. Andreea, plină de tatuaje și cu o mască de carnaval, a stârnit curiozitatea celor din casă.

Citeste si: Eliminare surpriză la "Casa Iubirii". Maria a izbucnit din nou în lacrimi

Vizibil emoționată, dar cu mult entuziasm, Andreea a fost întâmpinată de Ionuț, însă asta i-a adus dezamăgirea Larisei. Unele fete au spus că seamănă cu Nicoleta. Aceasta a făcut cunoștință cu toți concurenții și a venit încrezătoare cum că își va găsi dragostea.

Citeste si: Radu din Casa Iubirii îi reproșează lui Emanuel că flirtează cu iubita lui

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Întrebată dacă a intrat pentru cineva anume, aceasta spune că nu a venit pentru un băiat anume și a refuzat să facă un top trei. Dorește să își facă o relație serioasă și solidă.
În cele din urmă, tânăra l-a ales pe Ionuț pentru a merge în camera roșie, dar rămâne de văzut cum va reacționa Larisa.

Eliminare din Casa Iubirii. Maria a izbucnit în lacrimi

În gala de duminică seara de la "Casa Iubirii", tensiunile s-au resimțit puternic, concurenții fiind mai sinceri ca oricând. În urma voturilor exprimate de fete și băieți, Laura și George sau ajuns în fața eliminării. Doar unul dintre ei a reușit să se salveze.

Laura și George au fost  nominalizați pentru eliminare  și doar unul dintre ei a putut să își continue aventura în ,,Casa Iubirii".

Citeste si:  Laura, concurenta de la ,,Casa Iubirii'', îndrăgostită? Ce spune aceasta despre Emanuel?

Strategiile fetelor au fost respectate, iar  Maria a izbucnit în lacrimi  la ideea că George ar putea pleca acasă și ea va rămâne singură.

În momentul în care moderatoarea emisiunii, Andreea Mantea, a anunțat numele concurentului salvat, Maria a izbucnit în lacrimi.

"Ce m-am speriat", a spus Maria. "Credeam că eu voi pleca", a reacționat și George.

Citeste si:  Radu din Casa Iubirii îi reproșează lui Emanuel că flirtează cu iubita lui

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI