Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Cine este bărbatul care a murit în accidentul de muncă de la Rafinăria Petromidia?

Mesajele de condoleanțe continuă să curgă pe rețelele de socializare pentru bărbatul care s-a stins din viață sâmbătă în Năvodari. Nicolae a murit în accidentul de muncă de la Petromidia după ce a căzut într-un bazin cu azot.

Madalina Grigore,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Nicolae Burnichi este bărbatul care a decedat sâmbătă, pe 13 mai, în accidentul de muncă de la Rafinăria Petromidia. Acesta avea 55 de ani și locuia în orașul Năvodari din județul Constanța.

Două persoane au căzut sâmbătă într-un bazin cu azot la Rafinăria Petromidia Năvodari. Alarma a fost dată de colegii celor doi. Au fost trimise echipaje de pompieri și medicale la fața locului.

Victimele au fost scoase inconștiente. O femeie a fost transportată la spital în stare de inconștiență, iar un bărbat a fost declarat decedat de medici.

Citește și: Un bodyguard a fost înjunghiat în Suceava. Atacatorul era nervos după ce a fost dat afară din club

Cine este bărbatul care a murit în accidentul de muncă de la Rafinăria Petromidia?

[Sursa foto: Facebook- Nicolae Burnichi]

Mesaje de condoleanțe pentru Nicolae

„Cu durere în suflet ne vom lua rămas bun de la unchiul meu Nicolae Burnichi. Dumnezeu să-l primească în împărăția cerurilor...”, au spus nepoții bărbatului pe rețelele de socializare. 

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Accidentul de muncă a avut loc sâmbătă după-amiază pe platforma Petromidia Năvodari. Bărbatul și o colegă de-a acestuia au căzut într-un bazin cu azot. 

Potrivit surselor, Nicolae ar fi scăpat un sac în bazin și colega sa ar fi intrat să îl ia. Acesteia i s-ar fi făcut rău, iar Nicolae a intrat să o ajute. 

Citește și: VIDEO| Tragedie la Rafinăria Petromidia. Două persoane au căzut într-un bazin cu azot

„La data de 13 mai a.c., în jurul orei 17.15,   poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Năvodari au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la o rafinărie din oraşul Năvodari, s-ar fi produs un accident de muncă. Din primele informaţii rezultă că doi angajaţi ar fi căzut într-un rezervor de azot”,   a transmis Poliţia Judeţeană Constanţa, potrivit News.ro.

Care este starea de sănătate a femeii?

„Pacienta a fost internată aseară în stare foarte gravă  în Secţia Terapie Intensivă unde beneficiază de supraveghere continuă şi îngrijire intensivă din partea personalului înalt calificat.

Din păcate, starea generală se menține la fel de gravă.  Pacienta este în continuare intubată şi ventilată mecanic”,  a declarat, duminică,  pentru News.ro,  purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, Crina Kibedi.

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Victima are 38 de ani.

Citește și: Accident puternic între două mașini și o motocicletă în București. Două persoane au ajuns la spital

„În urma accidentului de muncă de la Rafinăria Petromidia au fost două victime: una a decedat, e vorba de un bărbat şi cealaltă a fost resuscitată, se află internată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. Imediat după producerea evenimentului doi inspectori de muncă au fost trimişi acolo pentru a face cercetarea şi au început să ia declaraţii, au făcut primele constatări. Sunt câteva ipoteze de lucru, le urmăm, verificăm pentru a vedea în ce împrejurări s-a produs evenimentul şi pentru a afla cauzele acestuia”,  a spus șeful ITM Constanța, Marian Becheanu.

Citește și: Tragedie la rafinăria petromidia

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI