Desi cantareata a incercat sa pastreze secretul relatiei lor, iata ca s-a aflat cine este tatal copilului Claudiei Pavel, dar si detalii despre idila lor.

"Cand Jeremy si Claudia le-au spus parintilor mei ca s-au logodit, mama mea, din dorinta de a-si demonstra sprijinul si dragostea, si stiind ca ei la vremea aceea nu-si permiteau un inel de logodna, i-a daruit Claudiei inelul ei cu diamant de 2 karate, vechi de 40 de ani, pe care tata i l-a dat cand s-au casatorit.

Mama le-a dat bijuteria cu conditia ca, daca ei nu se casatoresc, din varii motive, inelul sa fie inapoiat, pentru a-l primi, la timpul ei, sora mea, Jennifer.  

Intre timp, Claudia a dus inelul la Loree Rodkin (un bijutier celebru din Los Angeles) pentru a fi transformat. I-a mai adaugat si cateva diamante. Cand s-a intors in Romania cu Noah, Claudia nu doar ca a plecat cu inelul mamei, dar ea l-a luat de la bijutier fara sa plateasca mana de lucru", a  povestit fratele lui Jeremy Lewis, Jonathan pentru Click.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Cream  s-a razboit timp de mai bine de un an cu americanul Jeremy Lewis, pentru custodia copilului lor. in luna martie, judecatorii au decis sa plaseze baietelul in grija mamei.

Vedeta a pastrat tacerea in perioada ce a urmat, cel mai probabil din cauza faptului ca decizia nu este una definitiva. insa, la aproape o luna dupa ce a castigat procesul cu Jeremy Lewis, nu s-a mai putut abtine.

Claudia Pavel a marturisit ca ea si fiul ei, Noah (4 ani), sunt mai fericiti ca niciodata, insa vedeta ramane precauta.

„Imi iau viata de zi cu zi asa cum e... Nu imi fac planuri pentru un timp foarte indelungat, pentru ca nu are sens. Nu stii ce iti aduce ziua de maine. Nu am niciun motiv de ingrijorare si imi mentin cele spuse, iar dovada ca eu am vorbit, ca ceea ce am spus eu este real, cred ca s-a intamplat. in principiu, sunt fericita ca suntem sanatosi, ca traim in liniste, in pace, cu Dumnezeu inainte. Fiul meu are o viata extrem de frumoasa, are o viata perfect normala pentru un copil de varsta lui", a declarat ea. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si