Close sidebar
Close sidebar

Cine este barbatul cu care Claudia Pavel a facut un baietel? S-au razboit mai bine de un an pentru custodia micutului Noah

Singurul motiv pentru care Claudia Pavel s-a bucurat ca a fost eliminata de la Exatlon este ca a putut sa-si revada copilul, dupa mai bine de o luna petrecuta in Republica Dominicana. Noah este rodul relatiei dintre Cream si un baschetbalist american. Numele acestuia este Jeremy Lewis si s-a iubit cu artista mai multi ani.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Desi cantareata a incercat sa pastreze secretul relatiei lor, iata ca s-a aflat cine este tatal copilului Claudiei Pavel, dar si detalii despre idila lor.

"Cand Jeremy si Claudia le-au spus parintilor mei ca s-au logodit, mama mea, din dorinta de a-si demonstra sprijinul si dragostea, si stiind ca ei la vremea aceea nu-si permiteau un inel de logodna, i-a daruit Claudiei inelul ei cu diamant de 2 karate, vechi de 40 de ani, pe care tata i l-a dat cand s-au casatorit. Mama le-a dat bijuteria cu conditia ca, daca ei nu se casatoresc, din varii motive, inelul sa fie inapoiat, pentru a-l primi, la timpul ei, sora mea, Jennifer.  

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Intre timp, Claudia a dus inelul la Loree Rodkin (un bijutier celebru din Los Angeles) pentru a fi transformat. I-a mai adaugat si cateva diamante. Cand s-a intors in Romania cu Noah, Claudia nu doar ca a plecat cu inelul mamei, dar ea l-a luat de la bijutier fara sa plateasca mana de lucru", a  povestit fratele lui Jeremy Lewis,

Jonathan pentru Click.

Cream  s-a razboit timp de mai bine de un an cu americanul Jeremy Lewis, pentru custodia copilului lor. in luna martie, judecatorii au decis sa plaseze baietelul in grija mamei.

Vedeta a pastrat tacerea in perioada ce a urmat, cel mai probabil din cauza faptului ca decizia nu este una definitiva. insa, la aproape o luna dupa ce a castigat procesul cu Jeremy Lewis, nu s-a mai putut abtine.

Claudia Pavel a marturisit ca ea si fiul ei, Noah (4 ani), sunt mai fericiti ca niciodata, insa vedeta ramane precauta.

„Imi iau viata de zi cu zi asa cum e... Nu imi fac planuri pentru un timp foarte indelungat, pentru ca nu are sens. Nu stii ce iti aduce ziua de maine. Nu am niciun motiv de ingrijorare si imi mentin cele spuse, iar dovada ca eu am vorbit, ca ceea ce am spus eu este real, cred ca s-a intamplat.

in principiu, sunt fericita ca suntem sanatosi, ca traim in liniste, in pace, cu Dumnezeu inainte. Fiul meu are o viata extrem de frumoasa, are o viata perfect normala pentru un copil de varsta lui", a declarat ea. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI