Close sidebar
Close sidebar

Cine este cel mai bun prieten al lui Ion Oncescu de la Exatlon! A castigat marele premiu la “Vrei sa fii miliardar?”

Oltin Hurezeanu a aparut, zilele trecute, la WOWbiz pentru a vorbi despre cel mai bun prieten al sau, Ion Oncescu de la Exatlon.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Desi multora li s-a parut cunoscuta figura barbatului, care a fost prezentat ca fiind Oltin Hurezeanu, putini au fost cei care l-au recunoscut pe unul dintre primii mari castigatori de la “Vrei sa fii miliardar/”, din urma cu mai multi ani.

Pentru ca prietenul lui Ion Oncescu este cel care a pus mana in 2002 pe milliardul pus in joc la celebra emisiune –concurs prezentata de Virgil Iantu.

 

Cel mai bun prieten al lui Ion Oncescu este actor

Oltin Hurezeanu este un adevarat personaj. Este absolvent de Drept, insa dupa ce a obtinut licenta si-a spus ca nu vrea sa-si petreaca viata prin tribunale. Asa ca a inceput sa faca modelling, a facut reclame si apoi si facultatea de Teatru si Film.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Din palmaresul lui de actor fac parte roluri din filmele: “Restul e tacere” (regia Nae Caranfil), “Supravietuitorul” (regia Sergiu Nicolaescu), "Palatul Pionerilor" (regia Bobby Paunescu), “Poveste de dragoste”,  serialul “Efect 30”, dar si numeroase scurt metraje. 

Intrebarea care l-a facut pe Oltin Hurezeanu sa castige marele premiu de la “Vrei sa fii miliardar?” a fost: "Cum se cheama in mitologia traca corespondentul zeitei Artemis de la greci, Diana de la romani?", a fost ultima

intrebare din concurs, la care el a raspuns “Bendis”.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI