Dintre baieteii de la echipa Faimosilor s-au remarcat Vladimir Draghia si Giani Kirita.

La jocurile principale din teren exceptand jocurile de indemanare pentru mancare Vladimir are 42 de victorii si 33 infrangeri!

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

La jocurile principale din teren exceptand jocurile de indemanare pentru mancare Giani Kirita are 31 de victorii si 14 infrangeri!

Pana acum, dintre baietii de la echipa Faimosilor s-au remarcat Stefan si Ionut "Jaguarul". Statisticile insa raman favorabile Faimosilor care in confruntarile directe au reusit sa ii bata de mai multe ori pe Razboinici.

In confruntarile directe dintre Giani si Stefan, Giani are cele mai multe victorii, 8 la numar, fata de Stefan care a reusit sa castige doar de 5 ori in fata fostului fotbalist.
In confruntarile directe dintre Vladimir si "Jaguarul", Vladimir are 10 victorii in fata lui Ionut care a reusit sa castige doar de  8 ori in fata lui Vladimir.

Vladimir Draghia

a fost inotator de performanta, iar timp de 12 ani se antrena de 2 ori pe zi. Acest lucru pare ca il ajuta enorm pe faimos in meciurile disputate in cadrul Exatlon.
"Timp de 12 ani, m-am antrenat de doua ori pe zi, primul antrenament fiind la 6 dimineata. Am stat la camin si am locuit in camera cu mai multi colegi. Perioada aceea a fost una din cele mai grele din viata mea pentru ca munceam foarte mult insa când lupti pentru performanta o faci motivat”, a declarat  Vladimir Draghia, fost campion national la juniori la inot si component al lotului olimpic de natatie al României timp de 7 ani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si