Close sidebar
Close sidebar

Cine este concurentul cu cele mai multe victorii de la Exatlon! Acesta este secretul care il ajuta sa castige orice meci

Incepand de sambata pana marti seara, Exatlon Romania tine romanii cu sufletul la gura. Competitia difuzata de Kanal D de la orele 20:00 a captivat fanii care si-au ales deja preferatii din cele doua tabere :"Faimosii" si " Razboinicii".

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Dintre baieteii de la echipa Faimosilor s-au remarcat Vladimir Draghia si Giani Kirita.

La jocurile principale din teren exceptand jocurile de indemanare pentru mancare Vladimir are 42 de victorii si 33 infrangeri!

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

La jocurile principale din teren exceptand jocurile de indemanare pentru mancare Giani Kirita are 31 de victorii si 14 infrangeri!

Pana acum, dintre baietii de la echipa Faimosilor s-au remarcat Stefan si Ionut "Jaguarul".

Statisticile insa raman favorabile Faimosilor care in confruntarile directe au reusit sa ii bata de mai multe ori pe Razboinici.

In confruntarile directe dintre Giani si Stefan, Giani are cele mai multe victorii, 8 la numar, fata de Stefan care a reusit sa castige doar de 5 ori in fata fostului fotbalist.
In confruntarile directe dintre Vladimir si "Jaguarul", Vladimir are 10 victorii in fata lui Ionut care a reusit sa castige doar de  8 ori in fata lui Vladimir.

Vladimir Draghia a fost inotator de performanta, iar timp de 12 ani se antrena de 2 ori pe zi. Acest lucru pare ca il ajuta enorm pe faimos in meciurile disputate in cadrul Exatlon.
"Timp de 12 ani, m-am antrenat de doua ori pe zi, primul antrenament fiind la 6 dimineata. Am stat la camin si am locuit in camera cu mai multi colegi.

Perioada aceea a fost una din cele mai grele din viata mea pentru ca munceam foarte mult insa când lupti pentru performanta o faci motivat”, a declarat  Vladimir Draghia, fost campion national la juniori la inot si component al lotului olimpic de natatie al României timp de 7 ani.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI