Moarte învăluită în mister a Andreei a șocat pe toată lumea. Tânăra studentă la medicină a fost găsită fără suflare în apartamentul unde locuia, de fetele cu care împărțea locuința.

Anchetatorii iau în considerare mai multe ipoteze. Ancheta este în continuă desfășurare, dar se pare că există un principal suspect.

Potrivit primelor informații, se pare că ucișagul Andreei ar fi chiar iubitul acesteia, cu care se afla într-o relație de un an.

Cine este, de fapt, asasinul Andreei? "Dacă chiar ăsta e adevărul sper să plătească pentru ce a făcut"

Descoperirea trupului neînsuflețit al Andreei a curemurat întregul oraș. La doar 21 de ani, viața s-a terminat într-un mod ggroaznic pentru tânăra studentă la medicină.

Trupul Andreei a fost găsit chiar de colegele cu care împărțea locuința. Potrivit primelor informații, acestea au găsit-o pe Andreea cu hainele pătate de sânge, în pat.

Medicii ajunși la fața locului nu au reușit să mai facă nimic pentru Andreea, constatând decesul acesteia. Tânăra prezenta mai multe urme de înjunghieri pe corp.

O anchetă a autorităților este în plină desfășurare. Potrivit observatornews.ro, principalul suspect în cazul asasinării Andreei, este chiar iubitul fetei, Mirel Dragomir.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

andreea tanara stundeta moarta in apartament

Cine este, de fapt, asasinul Andreei, tânăra studentă găsită fără suflare într-un apartament? "Dacă chiar ăsta e adevărul sper să plătească pentru ce a făcut"

[Sursa foto: Facebook]

Mirel era și el student la medicină. Tânărul este considerat un băiat bun și conștiincios de către colegi. Mai mult decât atât, Mirel ar fi vorbit doar cu cuvinte frumoase la adresa iubitei și nimic nu ar fi indicat că ar fi capabil de asemenea orori.

Este coleg cu mine la facultate. Este un băiat foarte implicat şi nu a avut absolut niciun incident, nicio ieşire nervoasă.

Foarte dedicat la facultate. Din câte ştiu are o relaţie cu ea din decembrie şi de atunci bine. Nu era absolut nicio îndoială între ei doi, a declarat unul dintre colegii suspectului, potrivit sursei citate anterior.

Utima dată l-am văzut ieri la facultate. Am vorbit strict legat de facultate, absolut nimic legat de viaţa lui personală. Nu aş fi crezut niciodată aşa ceva. Nu-l cred în stare, nu ştiu ce s-a întâmplat, dar nu îl bănuiesc, a declarat un al coleg al suspectului, potrivit observatornews.ro.

Citește și: Cine este tânăra găsită fără viață, într-un apartament din Timișoara? Andreea studia medicina și spera să salveze viețile oamenilor

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Andreea stundeta medicina gasit amoarta in casa

Cine este, de fapt, asasinul Andreei, tânăra studentă găsită fără suflare într-un apartament? 

[Sursa foto: Facebook]

Unul dintre vecinii din bloc caree îi cunoșteau pe tineri spun că nu au auzit nimic dubios din apartamentul acestora, dar își dorește să se facă dreptate pentru Andreea.

Păcat, păcat de ea şi dacă chiar ăsta e adevărul sper să plătească pentru ce a făcut, a declarat unul dintre vecini, conform aceleiași surse.

Mirel Dragomir a fost condus la audieri, în Timișoara și urmează să fie prezentat în faţa magistraţilor de la Tribunalul Timiş.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si