Cu cât blondina s-a afișat și a stârnit mai multe controverse între concurenți, fanii au început să fie din ce în ce mai curioși în privința tinerei. Toată lumea se intreaba cine este Aya si cu ce se ocupa in viata de zi cu zi. De o frumusete rapitoare, vesela si foarte zambitoare, bruneta a spus ca este in zodia Pesti si ca nu a avut nicio relatie serioasa pana acum.

Cu ce se ocupa Aya înainte să intre în casa iubirii Puterea dragostei?

La intrarea în casa dragostei, fetele au interogat-o si au descusut-o pe toate planurile si au aflat ca Aya este pe jumatate romanca si pe jumatate araboaica, iar de crescut, a crescut in Maramures.

Se pare ca tanara concurenta Puterea dragostei nu a dus niciodata lipsabanilor, ba dimpotriva! Pe retelele de socializare se vede ca Aya este foarte obisnuita cu vacante si calatorii de lux, iar la farsta ei frageda, bruneta se poate mandri ca a vazut deja foarte multe tari.

In masini de lux, in magazine de lux, la restaurante exclusiviste, Aya le-a vazut pe toate, iar viata ei este una de vis, in mod cert. Tinerei concurente Puterea dragostei ii plac petrecerile si parcurile de distractii, ii place sa mearga la concerte si este foarte obisnuita sa zboare prin lume. Ea a calatorit mult cu avionul si pare ca este foarte matura, in ciuda varstei fragede pe care o are.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cine este, de fapt, Aya de la „Puterea dragostei? Cu ce se ocupa înainte blondina
Cine este, de fapt, Aya de la „Puterea dragostei? Cu ce se ocupa înainte blondina

Citeste si: Cristian Comănici de la „Puterea dragostei”, acuzații dure la adresa lui Cazi

Aya de la Puterea dragostei și-a serbat ziua de naștere în casa iubirii

Aya de la „Puterea Dragostei” a împlinit recent, vârsta de 19 ani. Atât concurenții emisiunii „Puterea Dragostei”, cât și foștii concurenți i-au urat „la mulți ani” blondinei.

Aya a ieșit în oraș de ziua ei alături de colegele cu care se înțelege cel mai bine: Mariana, Andrada și Mădălina. Concurentele au petrecut cu șampanie și tort de ziua prietenei lor.

Blondina se tachinează cu Luca Andrei de la „Puterea Dragostei” și este posibil ca aceștia să formeze un cuplu. Bărbatul a mărturisit că a pășit în cadrul competiției doar pentru Aya și face tot posibilul să o cucerească.

Citeste si: Deea de la „Puterea Dragostei”, mesaj neașteptat de la fostul iubit pe care l-a acuzat că a înșelat-o


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si