Bianca spune că s-a înscris în reality show-ul matrimonial pentru că vrea să-și ducă viața la alt nivel. Mai exact își dorește o familie, vrea să se căsătorească și să aibă un copil pentru că a ajuns deja la maturitate, spune ea.

Cine este, de fapt, Bianca Mitroi de la Casa Iubirii

Dacă  Andreea Mantea  nu ar fi prezentat-o și nu i-ar fi spus public vârsta, probabil mulți ar fi crezut că Bianca Mitroi are peste 30 de ani, după modul în care vorbește.

Este frumoasă, dar arată matur. Spune despre ea că oamenii o vor mereu în jurul lor pentru că o binedispun.

Citeste si: Cine este Ștefania Alina Drugă de la emisiunea Casa Iubirii? Ocazional profesează ca model

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Bianca Mitroi nu este o necunoscută în mediul online. Ea are peste 40.000 de urmăritori pe rețelele de socializare, iar numărul ei de telefon este postat peste tot tocmai pentru a fi contactată pentru evenimente.

Ce rol are Bianca în reality show-ul Casa Iubirii

Tânăra a reușit deja să le sucească mințile celor 7 băieți, majoritatea dorind să o cunoască mai bine.

Rolul ei în show este practic acela de a crea isterie generală. Fetele sunt deja invidioase pe ea, iar pretendenții au început să-și arunce săgeți otrăvite unul altuia din cauza ei.

Citeste si: Andreea Mantea, sfaturi pentru concurenții din „Casa iubirii”: „Vreau să intervin în toată situația asta!”

Bianca de la Casa Iubirii a studiat la Școala Populară de Arte din Târgu Jiu, iar apoi o facultate în domeniul științelor administrative.

Își câștigă existența cântânt la evenimente și probabil speră ca notorietatea ei crească odată cu prezența în emisiunea prezentată de Andreea Mantea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si