Close sidebar
Close sidebar

Cine este de fapt Irina Postolea de la Exatlon! Concurenta care a încins spiritele în concurs ascunde o dramă profundă

Irina Postolea face parte din echipa Războinicilor din Sezonul 3 Exatlon. În ediția de marți, 15 ianuarie, ea a aprins spiritele în concurs.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Irina a făcut un comentariu greșit și a fost taxată atât de Războinici cat și de Faimoși. Mai exact, în timpul meciului cu Ungaria, Diana s-a accidentat. În confuzia generală de după accidentare, Irina a crezut că medicii îi acordă primul ajutor unguroaicei și a afirmat în acele momente că accidentarea poate fi un avantaj pentru echipă.

Citeste si: Meci de infarct la „Exatlon”: România vs. Ungaria! Concurenții Exatlon România s-au descurcat admirabil

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Pentru acest comentariu ea a fost aspru criticată. Irina a încercat să se apere și a fost dezamăgită de reacțiile colegilor.

Drama din spatele Irinei Postolea de la Exatlon

Irina a izbucnit în lacrimi și a povestit ce viață grea a avut. Cu toate aceste greutăți, ea a reușit să-și urmeze visul și să ducă sportul pe care îl practică mai departe.

„Tata este sufletul meu, a avut grijă de noi toți, nu ne-a dat la orfelinat. Eu, la 10 ani, trebuia să fac mâncare și îmi amintesc că prima clătită am lipit-o de pereți. Mi-aș dori să fi avut și eu o mamă, dar tata a acoperit 99% tot ce are nevoie un copil în general. Lua o ciocolată și o împărțea în 3, nu în 4, ca să își ia si el.

Am avut o viață trăită cu jumătate de inimă. O viață cu multe coborâșuri, dar și cu niște suișuri spectaculoase, la momentul lor. O viață în care mi-am dorit ceva ce nu am avut înainte, dar nu material. Mi-am dorit să am un copil, să îmi spună, pentru că eu nu am avut cui să îi spun așa și am suferit enorm. Mama e mama și tatăl nu poate să o înlocuiască.

Am avut parte de o dragoste de jumătate de inima, o inima intreaga e mama ta.

După ce am născut, am lucrat 10 ani la un supermarket. Nu m-am plâns de nimic, era o muncă cinstită. Acum sunt cameristă, fac curat în apartamente închiriate în regim hotelier și îmi place, pentru că vorbesc cu clienții în engleză, aflu lucruri noi de la ei„, declara Irina Postolea înainte de aventura în Dominicană.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI