In cadrul emisiunii, concurentul a relatat o poveste emotionanta. El a sustinut ca a participat la cinci operatiuni ale Armatei Romane, una in Bosnia, doua in Irak si doua in Afganistan, ca militar activ. Mai mult, el le-a spus juratilor ca a trecut in rezerva in urma unui accident suferit in Afganistan si ca are toate coastele lipite de coloana vertebrala cu placute. In realitate, el nu are nicio legatura cu campul de lupta.

El este bucatar la un local in Dej. Desi superiorii de la postul tv unde este difuzata emisiunea s-au prins de minciuna sa, sefii sai de la restaurant ii tin partea.

"Conducerea nu a luat nicio masura impotriva lui. Toti bucatarii nostri sunt oameni de baza in echipa. Povestea care se vehiculeaza mai putin ne intereseaza", a fost reactia celor de la restaurantul unde bucatarul este angajat, potrivit click.ro. 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si