DIAS- pe numele real Diana Pohrib este o tânără, în vârstă de 23 de ani, din Tecuci. Artista este în culmea fericirii atunci când urcă pe scenă. De la primii ani de viață pasiunea ei a fost cântatul. „Îmi place să cred că marile realizări pornesc de la începuturi mici, așa cum a fost și începutul meu.
Eu sunt Diana, fată ale cărei pasiuni au pornit încă din cei mai fragili ani...


Talentul cu care am fost binecuvântată a fost descoperit de către părinții mei care au remarcat în vocea mea o muzicalitate aparte care i-a determinat să mă ducă la vârsta de nouă ani la prima mea lecție de canto. De atunci eu și muzica am fost de nedespărțit, aceasta devenind cu timpul o parte din mine.”, a povestit Diana pentru știrilekanald.ro.

Cine este DIAS

Diana este o tânără talentată care a luptat pentru visul său. Cântăreața iubește muzica, sportul și bineînțeles să-i facă pe oameni fericiți cu melodiile sale. Ea a terminat Liceul de Arte „Gheorghe Tătărescu” din Focșani, apoi a început Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, Univ. din București.

Citește si: Căpşunile: beneficii şi contraindicaţii. Cine nu trebuie să le consume?

Diana este din comuna Matca, Galați, locul în care a debutat cu primele cântece folclorice.

„Am început cu mici spectacole, concursuri ,participări la televiziuni folclorice, iar toate acestea m-au făcut să-mi doresc mai mult să aprofundez în lumea muzicii.
Am urmat Liceul de arte, unde o altă etapă a vieții mele a luat naștere, cea în care mi-am format propria formație și am început să fiu independentă. Știam întotdeauna că vreau să obțin mai mult decât ceea ce aveam și că e nevoie de multă muncă și sacrificiu, dar asta nu m-a împiedicat să mă dedic întru totul în ceea ce făceam.

În ideea de a-mi dezvolta latura comunicativă și empatică, am ales să urmez facultatea de Jurnalism pe care din păcate nu am reușit să o termin din cauza evenimentelor pe care le aveam.”, a spus șatena.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

diana pohrib

DIAS s-a lansat în muzică, ieri, 10 august 2022.

[Sursa foto: Facebook]

Citește si: VIDEO- Jennifer Lopez și Ben Affleck au semnat un contract prenupțial. Vezi care sunt condițiile

A știut dintotdeauna ce vrea de la viață așa că a continuat cu muzica. A pornit de jos, de la spectacole mici, însă nu regretă nicio clipă. „Cu toate acestea am continuat sa mă axez asupra viitorului meu și să încerc să descopăr ceea ce vreau eu să fac cu adevărat. Simțeam că trebuie să vină un moment în viață când munca mea va fi valorificată .Pentru mine entuziasmul pe care pot să îl dau pe chipul oamenilor din jur a reprezentat întotdeauna cel mai scump preț cu care aș putea fi „plătită”, iar gândul că oamenii care mă apreciază trebuie să se limiteze la scurtele momente pe care le creez la evenimente m-a făcut să-mi doresc să le ofer ceva de lungă durată și anume o melodie pe care să o poată asculta atunci când simt nevoia de puțină bună dispoziție.

Așadar am decis că e momentul să caut o echipă cu care să colaborez, iar norocul meu a fost să dau peste cei mai faini oameni și anume echipa Cristinei Stroe. Ei au fost cei care m-au ajutat să-mi îndeplinesc visul și să fac primii pași spre ceea ce poate însemna o nouă etapă a vieții mele.”, a adăugat Diana Pohrib.

Citește si: Ce film a câștigat Ursul de Aur la festivalul de la Berlin 2022

Melodia cântată de Diana are un real succes. În doar câteva ore a strâns zeci de mii de vizualizări. Internauții au reacționat imediat și i-au adresat doar felicitări și cuvinte de laudă. DIAS: „Melodia în sine e dedicată tuturor fetelor a căror iubire a dat greș și pe care vreau să le fac să simtă că viața nu se termină la un astfel de moment. Viața are suișuri și coborâșuri, dar trebuie trăită din plin și să încercam să vedem mereu partea plină a paharului. Cel puțin eu pe această premisă merg în viață și îmi doresc foarte mult să-i conving și pe cei ce-mi vor asculta piesa că vorbele aceasta au sens. Sper din suflet să ofer un vibe cât mai pozitiv și să transmit cu adevărat oamenilor din bucuria pe care eu o simt atunci când îi văd pe ei fericiți.”.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Diana se dedică întru totul muzicii și consideră că locul ei este pe scenă. Șatena promite piese de succes care vor încânta inimile publicului românesc și nu numai.

Citește si: Ceanu Zheng, vloggerul chinez, între Iuliana Beregoi și Andreea Bostănică? Ce se întâmplă, de fapt, cu triunghiul amoros despre care vuiește tot internetul! Bruneta vorbește pentru prima dată despre sentimentele ei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si