În weekend, un caz șocant s-a produs în Centrul Vechi din Capitală. O tânără în vârstă de 25 de ani a fost găsită în stare gravă, în scara unui bloc, după ce a fost bătută fără milă.

Cum s-a produs evenimentul din Centrul Vechi?

Duminică dimineață, în jurul orei 5:40, polițiștii din cadrul Poliției Capitalei-Serviciul de Poliţie pentru Centrul Vechi au fost sesizaţi că o femeie ar fi fost agresată.

În acest caz, oamenii legii s-au deplasat de urgență la fața locului, constatând că este vorba despre o femeie aflată în stare de inconștiență, în scara unui bloc din Sectorul 3, Centrul Vechi.

De asemenea, un echipaj de prim-ajutor a transportat victima la spital, pentru îngrijiri medicale. Atunci când a sosit ambulanța, victima era în stare de șoc, nefiind capabilă să comunice cu salvatorii.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Cercetările au fost preluate de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, împreună cu Serviciul Omoruri- DGPMB, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor, precizează Poliţia Capitalei.

Citește și: VIDEO. Incident teribil în Capitală! O tânără a fost bătută și abandonată într-un bloc din Centrul Vechi

Cine este femeia bătută și lăsată într-o scară de bloc din Centrul Vechi?

Victima se numește Larisa Nicolae. Ea este tânăra în vârstă de 25 de ani, care a fost desfigurată și abandonată într-o scară de bloc din Centrul Vechi.

Ea este Larisa, tânăra bătută în Centrul Vechi din Capitală.

Ea este Larisa, tânăra bătută în Centrul Vechi din Capitală.

[Sursa foto: Facebook]

Ea este Larisa, tânăra bătută în Centrul Vechi din Capitală.

[Sursa foto: Facebook]

Cine este autorul atacului din Centrul Vechi al Capitalei?

Autorul care a bătut-o cu bestialitate pe tânăra de 25 de ani, în Centrul Vechi, a desfigurat-o și a lăsat-o inconștientă în scara de bloc, a recunoscut faptele.

Citește și: VIDEO. În ce stare se află tânăra de 25 de ani desfigurată și abandonată într-o scară de bloc din Centrul Vechi. A fost prins un suspect

Potrivit Antena3.ro, este vorba despre un tânăr de 24 de ani, cetățean moldovean, care a recunoscut în fața anchetatorilor că a bătut-o pe tânără, sâmbătă noaptea, după care ar fi lăsat-o inconștientă într-o scară de bloc din Centrul Vechi al Capitalei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si