Fiica ”secretă” a Zinei Dumitrescu este copilul natural al celui de-al treilea ei soț, Constantin Dumitrescu, decedat în 2009. Despre fată, Neny Melek (mama regretatului model Melek Amet) spunea că a fost foarte apropiată de Zina, în perioada în care aceasta era căsătorită cu Dumitrescu. ”Zina a spus mereu că are un băiat și o fată și a ținut mult la Cleo. Dom’ profesor, fostul soț al Zinei, era un om foarte sociabil și s-a înțeles foarte bine cu toată lumea”, spunea Neny Melek cu câțiva ani în urmă.

 

Cu zece ani în urmă, la moartea celui de-al treilea soț, prima soție a acestuia a șocat spunând că Zina i-a distrus familia. ”A fost amanta soțului meu câțiva ani iar când am prins-o cu Costin, am bătut-o. Zinei nu i-a păsat că bărbatul era căsătorit de 21 de ani și avea copil”, a spus femeia atunci.

Fata ar fi vrut o parte din avere, după moartea tatălui ei

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

După moartea lui Costin Dumitrescu, presa vremii a scris că între Cleo și Zina a început războiul pe avere. Cele două aveau de împărțit un apartament și două mașini. S-a dovedit însă a fi mai mult un foc de paie, pentru că Zina avea apartamentul încă de dinainte de căsătoria cu profesorul Dumitrescu.

După moartea Zinei Dumitrescu, moștenitorul legal este unicul ei fiu, Cătălin.

Ion Casian, șeful azilului în care creatoarea și-a trăit ultimii ani susține însă că acesta și-a pierdut statutul de moștenitor în momentul în care nu i-a mai plătit mamei cazarea și tratamentul. Casian spune că el s-a ocupat inclusiv de detaliile legate de înmormântare, încă de acum câteva luni.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si