El se consideră o persoană sinceră, motivată și fidelă și susține că toate aceste calități îl vor ajuta să cucerească fata care îi va cădea cu tronc în cadrul emisiunii de dating Casa iubirii, de la Kanal D. 

Citeste si: Protest anunțat sâmbătă, în fața Ministerului de Interne, în semn de solidaritate pentru jurnalista Emilia Șercan

Flavius Florin Jucu spune despre căsătorie că este nobilă și doar oamenii cu adevărat îndrăgostiți ar trebui să facă acest legământ. 

Sosia lui Ian Somerhalder

În ce privește aspectul fizic, este ușor de remarcat că Flavius Florin Jucu seamănă izbitor de mult cu Ian Somerhalder, actorul care îl joacă pe Damon Salvatore din serialul Jurnalul Vampirilor. 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Amanta lui Vladimir Putin a dispărut! Unde a fost văzută ultima dată Alina Kabaeva

Cel mai nou show de dating din România poate fi urmărit pe Kanal D de luni până vineri, de la 10:00 şi de la 17:00, şi în fiecare sâmbătă şi duminică, de la 16:00 şi 19:00.

Telespectatorii vor avea ocazia să-i urmărească pe cei 14 concurenți și să fie alături de ei în călătoria lor de a-și găsi sufletul pereche.

Aceștia vor trece printr-o serie de încercări și vor avea o zi specială dedicată „confesiunilor”, în care îşi vor putea face cunoscute poveştile de viaţă celor din faţa micilor ecrane, dar şi celor aflaţi în Casa Iubirii, alături de ei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si