Close sidebar
Close sidebar

Cine este fotbalistul de la juniori care ar putea deveni noul star al naționalei României

Fotbalistul Theo Corbeanu în vârstă de 18 ani s-a născut în Canada, la Burlington. Acesta joacă pe postul de extremă dreaptă și este legitimat la echipa U23 a lui Wolverhampton.

Andreea Bolocan,

Theo Corbeanu [Sursa foto: www.wolves.co.uk]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Nuno Espirito Santo, antrenorul portughez al primei echipe a ”lupilor”, îl monitorizează atent pe fotbalistul român, care s-a antrenat deja de mai multe ori cu echipa de seniori.

Theo Corbeanu a fost lăudat de englezi: ”E bun cu ambele picioare”

"Este atletic, înalt, bun în jocul aerian, bun din punct de vedere defensiv şi cu calitatea de a dribla adversarii şi de a marca! Poate să tragă, să pasese, e bun cu ambele picioare... ar puţin din toate!

Theo poate fi orice îşi doreşte să fie. Este un tânăr cu un potenţial imens, dar...

pentru că mereu există un "dar" în cazul acestor jucători, trebuie să înveţe să joace în sistemul nostru şi să colaboreze cu ceilalţi jucători, să-şi adapteze jocul diferitelor scenarii şi situaţii.

Trebuie să crească în continuare şi ştie asta. Este un alt puşti bun care vrea să înveţe şi eu cred că Theo poate ajunte la nivelul la care îşi doreşte", spune James Collins, antrenorul lui Wolverhampton U23, pentru Birmingham Live.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un fost fotbalist român important este infectat cu noul coronavirus. Bărbatul se află intubat în acest moment

Citeste si: Cine este noul antrenor al echipei de fotbal Universitatea Craiova

Jurnaliștii de la  Birmingham Live i-au făcut deja un portret celui care ar putea debuta curând în Premier League

" A marcat doar două goluri în şapte meciuri jucate în Premier League 2, însă potenţialul său imens e ceea ce produce entuziasm.

Are o abilitate unică de a schimba ritmul fără să realizezi şi o tehnică remarcabilă cu ambele picioare care te face să te întrebi care e piciorul său de bază", scriu ziariștii britanici.

Corbeanu are deja 13 meciuri jucate pentru naționalele U17 și U16 ale României, pentru care a marcat două goluri.

Sursa: DigiSport

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI