Close sidebar
Close sidebar

Cine este Gabriela Ștefănescu, doctorița găsită fără viață într-o cameră de hotel din Capitală. Moartea medicului ieșean, învăluită în mister

Gabriela Ștefănescu, o doctoriță de 56 de ani din Iași, cadru universitar la Universitatea de Medicină și Farmacie din orașul din nord-estul României, a fost găsită fără suflare într-o cameră de hotel din Capitală. Comunitatea ieșeană este profund afectată de vestea trecerii în neființă a îndrăgitei doctorițe, a cărei moarte este învăluită în mister.

Sorin Negru,

Cine este Gabriela Ștefănescu, doctorița găsită fără viață într-o cameră de hotel din Capitală.


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Nu se cunosc multe informații despre cauza morții Gabrielei Stefănescu. Doctorița de 56 de ani, profesor la UMF Iași, participase la un congres de gastroenterologie în Capitală.

Citește și: Mihai a dispărut din Dâmbovița! Copilul de 10 ani a plecat de acasă, iar bunica lui nu mai știe nimic de el

Ea ar fi fost găsită decedată în camera unui hotel de patru stele din București.

Corpul fără viață a fost descoperit de un coleg din Iași, care a solicitat recepției de la hotel să deschidă ușa camerei, potrivit presei ieșene.

Cine este Gabriela Ștefănescu, doctorița găsită fără viață într-o cameră de hotel din Capitală

Trupul medicului ieșean nu avea urme de violență, transmite Ziarul de Iasi. Ulterior corpul fără viață a fost dus la IML București pentru cercetări amănunțite, iar poliția a deschis un dosar în acest sens.

Trupul neînsuflețit al Gabrielei Ștefănescu, profesor la UMF Iași, va fi depus miercuri la Biserica Pogorârea Sf.

Duh, Bucium. 

Tragedia a fost descoperită după ce doctorița nu a mai răspuns la telefon și nici nu s-a prezentat la conferința la care trebuia să participe.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

„Nu răspundea la telefon, nu venea la prezentări, iar un medic, care de fapt era și prietena ei foarte bună, s-a dus împreună cu cei de la recepție în cameră”, a declarat un medic și apropiat al Gabrielei Ștefănescu.

Gabriela Ștefănescu era un medic cunoscut și iubit în Iași. Ea a fost și prodecan al Facultății de Medicină din Iași timp de 8 ani. 

„Dumnezeu să o ierte pe colega noastră și pe scumpa noastră prietenă, Gabriela Ștefănescu, medic excepțional și un om cum rar întâlnești de două ori în viața. Ne-am salutat luni, te așteptam la conferința. Nu am crezut ca acel “Pa !” a fost, de fapt, un “Adio!” Gardă eternă ușoară, dragă Gabi!”, se arată în mesajul postat pe Facebook de către reprezentanții Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Iași.

"Ca medic la spitalul Sf. Spiridon, în secția de gastroenterologie și hepatologie, și Prodecan al Facultății de Medicină Generală din cadrul UMF “Gr. T. Popa” din Iași, doamna Ștefănescu a lăsat o amprentă de neșters asupra comunității medicale și a tuturor celor care au avut privilegiul să o cunoască", a transmis un medic reputat din Iasi.

Ultimele clipe din viața doctoriței Gabriela Ștefănescu

Vineri seara, între orele 18:30 și 18:45, Gabriela Ștefănescu a susținut o prezentare intitulată „Tranziția de la îngrijirea pediatrică la îngrijirea adulților – repere actuale și provocări viitoare”, a spus unul dintre apropiații doctoriței.

„Avusese o prezentare vineri seara. Am înțeles că a avut o prezentare excepțională”, a completat medicul.

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Ulterior nu a mai dat niciun semn și nu a mai răspus la apelurile telefonice repetate.

O prietenă a doctoriței, tot medic, a solicitat cheia de la recepție și a intrat în camera de hotel. Acolo Gabriela a fost găsită decedată în pat, fără urme de violență sau alte semne suspecte.

Cei apropiați afirmă că nu știau să fi suferit de vreo boală.

„Trebuie să așteptăm raportul celor de la medicină legală. Până una alta, este o moarte subită care urmează să fie investigată de cei de la medicină legală. Cu siguranță, certificatul constatator al decesului și cauzele morții vor fi aflate de la cei de la Medicină Legală și se vor comunica familiei. E prea devreme să vorbim despre asta. E greu de spus, nu avea nicio boală, nu se știa cu nimic, probabil va rămâne o moarte subită", spune un medic apropiat al doctoriței din Iași. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI