Giuly este noua concurentă din "Casa Iubirii". "Uite chiar așteptam o fată creață", a reacționat Patrick la apariția fetei în casa băieților.

Citește și: "Vrei să fim prieteni?" Cum a reacționat Julia din "Casa Iubirii" la propunerea lui Robi- VIDEO

Băieții au servit-o pe Giuly cu un pahar cu apă și au remarcat că este emoționată.

"Da, sunt emoționată un pic", a recunoscut tânăra.

Giuly are 29 de ani și este din Satu Mare. Cea mai nouă concurentă a sezonului 3 ,,Casa Iubirii" locuiește în Milano de la vârsta de 10 ani.

Giuly, noua concurentă din "Casa Iubirii"

Giuly, sau Giulia cum este numele din buletin, are o meserie ciudată. Băieții au ridicat din sprâncene când i-au auzit povestea.

"Am călătorit în diferite țări ca freelancer de poker dealer și reprezentant de turnee de poker. În paralel, muncesc la diferite proiecte pe care le am online, în vânzări", le-a spus Giuly băieților.

Patrick a fost curios de fostele ei relații. "Am avut o relație de 10 ani, singura mea relație, cu un băiat minunat cu care am locuit împreună. Nu regret nimic, sunt recunoscătoare pentru tot ce am trăit".

Giuly a dat de înțeles că erau firi opuse, iar acum caută o persoană asemănătoare ei care să vrea aceleași lucruri. "Eram foarte diferiți, ne certam tot timpul", a spus ea.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Lui Giuly îi place să danseze și să scrie

Lui Giuly îi place să danseze, iar frumusețea este doar unul dintre atuurile ei: fetei îi place să scrie, să citească, să participe la conferințe de dezvoltare personală, spirituală, financiară.

"Îmi place să devin un om mai bun în fiecare zi, să mă dezvolt și să evoluez. Îmi doresc să trăiesc această experiență din plin și să învăț lucruri noi", a mai spus Giuly.

Ea a mărturisit că s-a regăsit în ceva din ce a spus Robert. Atenția cu care Robert o urmărește pe Giuly a creat rumoare în casa fetelor.

Robert, atras de Giuly?

Robert, atras de Giuly?

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Giuly a mai spus că este singură de 2 ani, din momentul în care s-a despărțit de "fostul".

Larisa este convinsă că Giuly a venit pentru Robert în "Casa Iubirii".

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

"Crezi că te-ar deranja trecutul meu?", a întrebat-o direct Robert. "Nu, absolut nu, eu nu judec pe nimeni", a răspuns noua concurentă.

Cum arată iubitul ideal pentru Giuly

Giuly a spus că ea crede foarte mult în dragoste și că este leoaică și că luptă pentru a obține ceea ce vrea.

"Băiatul de lângă mine trebuie să fie responsabil, ambițios, să aibă obiective, să fie elegant și galant. Nu mă interesează aspectul său fizic", a completat Giuly.

Cum se descrie Giuly pe ea însăși: "Sunt determinată, credincioasă și inventivă".

Rămâne de văzut cu cine va avea "chimie" dintre băieții din "Casa Iubirii".


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si