Close sidebar
Close sidebar

Cine este Ioana, noua concurentă de la "Puterea Dragostei". Este fierbere mare în casa fetelor

O nouă concurentă a intrat în concursul "Puterea Dragostei", după eliminarea de la sfârșitul săptămânii trecute. Ioana a făcut să se lase liniștea în casa băieților, cel puțin pentru câteva minute, în timp ce în casa fetelor este "fierbere mare".

Razvan Ilie,

Ioana, noua concurentă de la Puterea Dragostei, a fost răspuns tirului de întrebări puse de băieți: are 23 de ani, este din Iași și e "liber-profesionistă". [Sursa foto: Captură KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

"Vrem să ți-l prezentăm pe cel mai frumos băiat de la Puterea Dragostei. Iată-l, este Victor Vega", a spart gheața Cristi Marinescu după ce Ioana s-a prezentat și a făcut cunoștință cu concurenții de sex masculin din show.

Citeste si: O fostă concurentă de la Puterea Dragostei, rupe tăcerea: ”M-a lovit și m-a înșelat”

Ioana are 23 de ani și este din Iași

Ioana a răspuns tirului de întrebări puse de băieți: noua concurentă are 23 de ani, este din Iași și e "liber-profesionistă". "Momentan, nu mă ocup cu nimic. Am lucrat într-o firmă, dar acum stau", a spus tânăra la intrarea în concurs, care a recunoscut că are ceva emoții la început de competiție. 

Băieții și-au aruncat săgeți între ei și au făcut glume unii pe seama altora, încercând să câștige atenția Ioanei. "Ai venit pentru Alex? Vezi, că și-a luat mașină de spălat, televizor", a spus unul dintre concurenți.

Ioana: "Îmi plac băieții cuminți"

"Am venit pentru a-mi găsi perechea", a fost precizarea clară făcută de noua concurentă, care a încercat să facă un top 3 al concurenților în viziunea ei.

"Îmi plac băieții cuminți, cum e Alexandru", a spus ea.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

"Îmi place și Radu, că ești așa mai nebunatic. Și Marinescu, bineînțeles", a mai spus noua concurentă.

Ioana l-a invitat la dans pe Alexandru. Vezi întregul moment mai jos:

Cine a părăsit emisiunea duminică

Mariana de la „Puterea Dragostei” a părăsit emisiunea în lacrimi. Ea a fost eliminată duminică în urma nominalizărilor făcute de concurenți.

Mariana de la „Puterea Dragostei”  a fost eliminată din casa dragostei. În urma nominalizărilor primite, tânăra a fost nevoită să părăsească competiția. Adriana a acuzat-o pe Mariana că până acum a fost protejată de Cristian Comănici,  de aceea nu a fost votată.

Citeste si:  Doliu la „Puterea Dragostei”: „Dumnezeu să te odihnească, băiatul meu!”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI