Mile Povan a murit. Cântărețul de muzică populară Mihai Leric, cunoscut ca Mile Povan, a fost găsit mort în locuința sa din municipiul Arad, din zona UTA.

Mile Povan avea doar 32 de ani. Primele mesaje au și început să curgă pe site-ul de socializare Facebook, transmite Glasului Aradului.

Mile Povan, găsit mort în casă

Apropiații spun că acesta nu răspundea la telefon, iar fratele lui a decis să spargă ușa apartamentului.

Imaginea a fost una de coșmar, deoarece trupul acestuia zăcea fără suflare în locuință.

Mile nu răspundea la telefon, iar mașina era parcată în fața blocului. Așa și-au dat seama că s-a întâmplat ceva rău. Am înțeles că fratele lui a luat hotărârea să spargă ușa să vadă dacă nu este în casă”, spun vecinii.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Mile Povan avea doar 32 de ani

Mile Povan a murit în plină activitate creatoare. Videoclipurile filmate de el au ajuns extrem de cunoscute în lumea muzicală de la noi.

„O veste atât de tristă, nu îmi vine să cred! Un bun prieten și coleg talentat, prea repede ai plecat de lângă noi, nu te vom uita niciodată! Dumnezeu să te odihnească în pace! Condoleanțe familiei îndurerate”, spun prietenii artistului.

Mile Povan avea doar 32 de ani

Mile Povan avea doar 32 de ani

[Sursa foto: Facebook]

Știre în curs de actualizare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si