O femeie cunoscută sub numele de „Miss Tortură” și considerată regină a frumuseții, a trafic cel puțin 15 femei în ultimii 30 de ani.

Ea a fost prinsă atunci când una dintre victimele sale a evadat și a povestit chinurile prin care a trecut. Aceasta a fost lăsată fără mâncare și a fost bătută cu un ciocan.

Citește și: O femeie și-a găsit fiul mort cu ajutorul unei aplicații

Cum acționa „Miss Tortură”?

„Miss Tortură”, pe numele ei real Maria Hilda Bustillos Lucas, a fost arestată de poliția din Mexic pe 18 martie, după ce a fost acuzată de traficul a mai mult de 10 femei. Ea își ademenea victimele promițându-le un loc de muncă și salarii decente. După ce „alesele” sale cădeau în plasă, femeia le forța să îi devină sclave.

Fosta regină a frumuseții își racola victimele pe internet, unde posta anunțuri de angajare online, promițându-le un salariu săptămânal de aproximativ 79 de lire sterline, potrivit presei locale.

Citește și: Durere fără margini! O tânără româncă a murit în timp ce pregătea micul dejun copiilor ei, după ce bucătăria a explodat. Mama femeii este îngenuncheată de durere: „Vreau să o văd pe fata mea!”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Plasarea lucrătorilor casnici, salariu de 1.800 de pesos pe săptămână, mâncare, acoperiș și zile de odihnă”, ar fi scris ea în anunțuri.

După ce erau angajate, victimele femeii erau închise și forțate, prin amenințări, să muncească în casa acesteia sau în casele prietenilor săi. Detectivii au luat la cunoștință și au început să investigheze cazul anul trecut, după ce o victimă a reușit să evadeze.

Femeia care a reușit să fugă din iadul foarte bine conturat de „Miss Tortură” le-ar fi spus anchetatorilor că a fost izolată de lumea exterioară, lăsată fără mâncare și bătută cu un ciocan.

Citește și: Poliția Română, reacție în cazul copilașului ucis de tată, în Alba: „Datele nu au revelat o stare de pericol iminent”

Femeia și-ar fi abuzat și membri ai familiei

O persoană care a preferat să rămână anonimă și care ar fi salvată o victimă a declarat că cel puțin 15 femei au fost sechestrate și au suferit abuzuri inimaginabile, înainte de a-și recăpăta libertatea. Se pare că au mai existat victiime care au fost văzute fugind de pe proprietatea unde erau ținute captive.

Femeia a mai fost acuzată de către localnici de abuz domestic. Aceasta și-a căpătat titlul de Miss Puebla, în 1991.

Citește și: Suferința cauzată de cancer a împins un britanic la sinuciderea asistată

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„Puteam auzi țipetele. Nu avea de gând să le lovească în fața tuturor sau pe stradă, dar țipetele se auzeau.  Chiar și instalatorii, fierarii și muncitorii de la companiile de gaz erau martori recurenți ai abuzurilor pe care ea nu numai că le făcea asupra personalului casnic, ci și asupra fiului, fiicei și chiar soțului ei”,   a declarat sub protecția anonimatului o persoană, potrivit  Dailystar.

Citește și: Ce a pățit miliardarul rus care l-a făcut "Satan" pe Vladimir Putin

Este a doua oară când femeia este condamnată la închisoare. Ea a fost reținută anterior, pe 9 martie, însă un judecător a constatat că a fost arestată pe nedrept, motiv pentru care a și fost eliberată a doua zi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si