Close sidebar
Close sidebar

Cine este misteriosul iubit al Anamariei Prodan: „Sunt superbi împreună!”

Anamaria Prodan și-a găsit jumătatea! Este vorba despre un afacerist român, Flavius Nedelea, alături de care impresara este foarte fericită.

Estera Maria,

Cine este misteriosul iubit al Anamariei Prodan: „Sunt superbi împreună!”

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Anamaria Prodan nu s-a mai gândit la gurile rele și a lăsat dragostea să plutească în aer! Impresara s-a afișat cu bărbatul responsabil de starea excelente pe care o are acum. 

Anamaria Prodan este incredibil de fericită alături de noul său partener, care a ieșit la lumină recent. Afaceristul se comportă frumos cu impresara și, pe bune dreptate, ea radiază! Se pare că Anamaria Prodan a uitat de clipele negre trăite alături de Laurențiu Reghecampf.

Citește și: Anamaria Prodan iubește din nou

Cine este misteriosul iubit al Anamariei Prodan?

Iubitul Anamariei Prodan este Flavius Nedelea, un afacerist din românia, în vârstă de 42 de ani.

El este din Tulcea și deține un hotel în București, dar și un restaurant de lux.

Recent, impresara și partenerul ei ar fi fost surprinși în aeroport în timp ce se pregăteau să plece într-o vacanță romantică la Nisa.
Ambii parteneri radiau de fericire!

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește și: Anamaria Prodan și Flavius Nedelea nu se mai ascund. Ce a declarat omul de afaceri

Prietenii celor doi nu au cum să nu vadă fericirea și iubirea dintre cei doi și declară, fără nicio reținere, că cei doi se iubesc foarte mult și sunt de nedespărțit.

„Cei doi nu se ascund, călătoresc non-stop, sunt împreună non-stop. Și copiii sunt lângă ei mereu, merg toți peste tot, ce-i drept, mai mult în străinătate. Aici, în țară, petrec mult timp ocupându-se de restaurant și de hotelul din Centrul Vechi al Capitalei. Sunt fericiți și liniștiți. Își trăiesc viața frumos.

Citește și: Anamaria Prodan, noi dezvăluiri despre iubitul său: ”Dictează tot”

Amândoi se iubesc și se alintă non-stop, emană dragoste și bucurie pe unde trec! Sunt superbi împreună”, au dezvăluit apropiații Anamariei Prodan și al iubitului ei, potrivit Click.ro

Ce spune Anamaria Prodan despre noua sa iubire?

Impresara este discretă și preferă să își țină relația privată, dar menționează că nu se ascunde cu viața ei. Ea a menționat că discreția vine tocmai din dorința de a-l proteja pe cel de lângă ea.

Citește și: Anamaria Prodan, mesaj emoționant pe Instagram: „Un familist absolut”

„Viața mea este minunată, nu am nimic de ascuns. Protejez omul de lângă mine! Este minunat! Fabulos! Îi mulțumesc pentru fiecare clipă de vis pe care mi-o oferă și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ceea ce trăiesc”, a declarat Anamaria Prodan.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI