Livian de la Puterea Dragostei are o noua iubită, dar se pare că acesta vrea să o țină ascunsă de ochii lumii, mulți se întreabă cine ar putea să fie în fotografia misterioasă postată de Livian pe contul său de instagram.

Cine este noua iubita a lui Livian de la „Puterea Dragostei”? De ce își ține iubita ascunsă de ochii fanilor?

Bianca Comănici și Livian au format un cuplu în casa Puterea Dragostei, dar s-au despărțit iar fanii celor doi au fost foarte dezamăgiți.

Cei doi au avut o relație tumultoasă, dar recent Bianca Comănici le-a dezvăluit fanilor mai multe detalii despre cum se înțelege în acest moment cu Livian.

"Am vorbit cu el și am lămurit lucrurile. Nu zic că suntem prieteni, dar și-a cerut iertare, a spus că îi pare rău că m-a făcut să sufăr. Și suntem ok, iar asta e important. S-a întâmplat imediat după revelion așa că... Și-a cerut scuze atunci și suntem ok. Nu vă mai grăbiți așa.

Pas cu pas se întâmplă totul. Ce-i cu graba asta?”, afirma Bianca Comănici.

Citeste si: Ce operație estetică își face Plușica de la „Puterea dragostei”? „Este vorba despre..!”

Livian a dat-o de tot uitării pe Bianca Comănici! Se pare că bărbatul și-a făcut o nouă relație cu o brunetă misterioasă

Cu toate acestea, Livian a tot încercat să fie fericit și fără Bianca, ținând cont că a avut mai multe relații după despărțirea de aceasta. Fostul concurent de la "Puterea Dragostei" a postat recent o fotografie plină de mister cu o brunetă care i-a făcut pe fanii lui Livian să fie și mai curioși.

Cine este noua iubita a lui Livian de la „Puterea Dragostei”? Fotografie misterioasă cu o brunetă
Cine este noua iubita a lui Livian de la „Puterea Dragostei”? Fotografie misterioasă cu o brunetă

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Bruneta este fotografiată stând cu spatele, se poate observa că tânăra ține în mână un laptop, pe fundalul acestuia fiind o fotografie cu Livian.

Însă Bianca Comănici, a declarat recent invitată în platoul Wowbiz, că încă îl iubește pe Livian și a ținut să îi transmită acestuia un mesaj.

Cine este noua iubita a lui Livian de la „Puterea Dragostei”? Fotografie misterioasă cu o brunetă
Cine este noua iubita a lui Livian de la „Puterea Dragostei”? Fotografie misterioasă cu o brunetă

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

“În continuare există în inima mea, în continuare îl iubesc și o recunosc, în caz că se uită, el trebuie să știe asta. A pierdut un om care chiar îl iubea și l-a acceptat în viața lui fără nimic. Eu aș fi fost mulțumită să nu știe absolut nimeni despre noi doi, să fim doar noi doi și atât și aș fi renunțat la tot ceea ce am pentru el, dar doar dacă și el ar fi renunțat la tot ce are pentru mine.

Atât.”, a dezvăluit Bianca într-un live la wowbiz.ro.

Citeste si: Bianca Comănici nu l-a uitat încă pe Livian! Ce mărturisiri a făcut bruneta


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si