Este vorba despre Odeh Eduard, un tânăr în vârstă de 22 de ani, care provine din București și care este dealer la casino. Noul concurent a fost întâmpinat de băieți cu mare bucurie și interes, astfel că imediat a fost supus unui interogatoriu. 

Cu ce gânduri a venit în emisiune

Cu ce gânduri ai venit pe la noi, în emisiune? ”, este

prima întrebare la care a răspuns Odeh.

Să găsesc și eu o fată(...) M-am mai uitat așa (n.r.: la emisiune), pe sărite, dar erau certuri, nu înțelegeam nimic.

M-am uitat la episoadele alea când venea un concurent nou, m-am uitat la fete, să mă liniștesc puțin. Am văzut că ați avut toți emoții prima oară, după m-am mai calmat ”, a fost răspunsul oferit de noul concurent.

Citeste si: VIDEO |Mașină mistuită de flăcări la Giurgiu

Întrebat ce așteptări are de la o fată, Odeh a răspuns:

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Să fie loială și sinceră.

Dacă o persoană se ascunde de mine înseamnă că deja nu este ce trebuie.

Eu sunt foarte open-minded, adică pot să vorbesc cu ea orice chestie, orice s-ar întâmpla, nu este nicio problemă, poți să vorbești cu mine, te întreb ce s-a întâmplat... dar să fie sinceră, să nu-mi ascundă, că dacă îmi ascunde apar nervi, apar certuri și nu am nevoie de așa ceva.

Eu sunt mai liniștit, așa ”, a spus acesta, potrivit KanalD.

Ce caută Odeh la viitoarea parteneră

Odeh a vorbit și despre preferințele sale în legătură cu aspectul fizic al unei femei, dar a punctat că, pentru el, este mai importantă gândirea. 

Citeste si: Horoscop 14 iunie 2022. O zodie nu reușește să depășească anumite momente

Dacă mă întrebi ce prefer eu, este creolă, brunetă, cu ochii căprui-negri. Dar asta e doar așa, o preferință, dacă mă întrebi. Mi-a plăcut de o grămadă de fete care erau blonde, cu ochi albaștri, nu contează așa mult. 

(...) Mi-a mai arătat-o cineva pe Grațiela, cred că este acea fată, nu știu după nume. Fizicul, să zic, atrage așa, dar după să vedem ce-l duce pe fiecare (n.r.: capul) ”, a spus Odeh.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si