Anghelina Luiza-Laura, funcţionara din cadrul Primăriei Gura Vadului care a fost arestată preventiv, a fost eliberată. Această decizie vine după ce femeia a contestat propunerea procurorilor de a fi cercetată după gratii.

Ce ilegalități s-au făcut la primăria din Gura Vadului?

Acum, judecătorii au decis ca funcționara să fie pusă sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, ea fiind acuzată pentru abuz în serviciu în formă continuată şi fals intelectual în formă continuată.

Și actual primar din Gura Vadului, Marius Sora și fostul edil, Constantin Lungu au fost plasați sub control judiciar.

Ei sunt cercetați pentru că în anul 2020 ar fi emis un certificat de atestare a edificării/extinderii construcţiei, „atestând fapte sau împrejurări necorespunzătoare adevărului”, în condiţiile în care Ferma Dacilor nu avea autorizație de construire și nici aviz ISU.

Persoană misterioasă Ferma Dacilor

Anchetatorii caută un nou suspect în dosarul Ferma Dacilor.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Adolescenta din imagine este căutată cu disperare de părinți! Apropiații au o bănuială înspăimântătoare. Sună la 112 dacă ai văzut-o

Cine este ”mâna criminală” de la Ferma Dacilor?!: Oamenii legii pe urmele persoanei misterioase

În tot acest timp, cuplul angajat recent, ca îngrijitori la animale în cadrul complexului Ferma Dacilor au fost audiați ore în șir la sediul IPJ Prahova. Atunci, ei ar fi povestit că în noaptea tragediei în care 8 persoane și-au pierdut viața, ar fi văzut și un bărbat sărind pe geam.

Imediat, el s-a făcut și nevăzut. Acum, anchetatorii trebuie să afle cine este persoana misterioasă, care trebuie să dea niște explicații.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

De asemenea, Cornel Dinicu este cel care face acuzații dure la adresa cuplului de basarabeni. Patronul le-a cerut acestora să facă testul poligraf, lucru pe care ei l-au acceptat. Astfel, în curând ei vor trebui să răspundă întrebărilor clarificatoare în acest caz.

Persoană misterioasă Ferma Dacilor

Doi angajați susțin că au văzut o persoană ieșind din clădire pe geam în noaptea tragediei.

[Sursa foto: Observator]

Citește și: Informația care poate da ancheta peste cap în cazul Andreei Rabciuc. Cum ar fi murit, de fapt, sportiva româncă, dată dispărută în urmă cu doi ani în Italia

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

În continuare oamenii legii merg pe mai multe ipoteze. Ei nu exclud nici posibilitatea unei mâini criminale în acest caz, deoarece există indicii în acest sens. De altfel și efectul termic al curentului electric ar fi putut porni vâlvătaia, fie o țigară aprinsă în interiorul pensiunii. Luni, Cornel Dinicu urmează să fie prezentat din nou în fața judecătorilor pentru a-i ajuta pe oamenii legii să pună cap la cap toate cele întâmplate în noaptea de 25 spre 26 decembrie 2023.

Printre victime s-a aflat și fiul său, Victor Dinicu, în vârstă de 11 ani. Băiatul era extrem de talentat, el făcând parte din echipa de hochei Corona Brașov.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si