Omul de afaceri român care și-a găsit sfârșitul în vacanța din Thailanda este Petru Irimia, patronul vilei Anticus, din Constanța.

El și-a pierdut viața după ce a căzut de la balconul unui hotel cu 7 etaje din Soi 5, Pattaya, în dimineața zilei de vineri, 9 februarie, informează Replica Online.

Potrivit sursei citate, bărbatul era în vacanță cu soția sa, dinainte de Crăciun.

Petru Irimia ar fi căzut de la balcon, după ce, din cauza unor probleme de sănătate, l-ar fi luat amețeala, nefiind vorba despre sinucidere.

Cum a murit Petru Irimia, patronul de hotel din Constanța

Tragedia ar fi fost raportat poliției din Pattaya în jurul orei 9:30 dimineața. Ofițeri de poliție și salvatorii au sosit la un hotel unde au găsit trupul neînsuflețit al victimei, în zona grădinii de sub balcon.

Omul de afaceri român era îmbrăcat doar în pantaloni scurți negri și ar fi suferit leziuni severe la cap și membre dislocate.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Autoritățile au izolat imediat scena înainte de a transporta trupul la un spital local din apropiere.

Soția românului era prezentă la locul tragediei, vizibil afectată de incidentul tragic și nu a făcut declarații presei.  

Petru Irimia avea 63 de ani și era patronul vilei Atticus din Constanța

Petru Irimia avea 63 de ani și era patronul vilei Atticus din Constanța

[Sursa foto: Replica online]

Ce scrie presa din Thailanda despre moartea turistului român

Presa din Pattaya scrie că turistul român în vârstă de 63 de ani și-a pierdut viața într-o cădere de la balconul unui hotel cu 7 etaje din Soi 5.

Soția victimei a fost prezentă la locul incidentului, vizibil tulburată de tragicul incident. Ea nu a oferit o declarație presei, transmite The Pattaya News.

Martora Somjai Benden, o angajată a hotelului, în vârstă de 54 de ani, a declarat că se ocupa de îndatoririle sale lângă iazul hotelului când a auzit un sunet puternic deasupra ei.

Alarmată, femeia și-a ridicat privirea și a văzut victima agățată de balustrada balconului de la etajul 4 înainte de a prăbuși la pământ.

Doamna Somjai a alertat imediat autoritățile. Cauza incidentului rămâne nedeterminată, iar poliția din Pattaya efectuează în prezent o anchetă.

Hotelul de 7 etaje din Pattaya, Thailanda

Hotelul de 7 etaje din Pattaya, Thailanda

[Sursa foto: The Pattaya News]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si