Rebecca este noua concurentă din "Casa Iubirii". Are 22 de ani și vine din Craiova, la fel ca și ultimul băiat intrat în casă, Bogdan.

"Am terminat Facultate de Jurnalism și am venit aici ca să mă îndrăgostesc", le spune Rebecca băieților.

Rebecca spune că a venit în emisiune ca să simtă fiorii iubirii: “Am luat decizia spontan! Mă uitam pe TikTok și am zis: de ce nu?”

În fața tunului de întrebări puse de băieți, Rebecca spune că a lucrat și în domeniul hotelier, iar ultimul ei job a fost ca supraveghetor de jocuri la un cazino din Craiova.

Rebecca se știe cu Virginia, care e tot din Craiova

Rebecca o știa dinainte pe Virginia. "Nu suntem chiar prietene, dar ne știm din vedere".

Noua concurentă i-a lasat pe toți cu gura căscată datorită aspectului fizic. Patrick și Stefan au fost izolați în camera roșie și nu pot să-i pună Rebeccăi întrebările care le stau pe limbă.

"Ăștia nu pun întrebarea aia: Care sunt băieții de care îți place?", spune Ștefan. "Dacă eram noi doi acolo, o întrebam!"

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Rebecca spune că nu a venit pentru cineva anume, dar Ștefan, Patrick și Robert se află printre preferințele ei.

Patrick și Stefan, izolați în camera roșie. Rebecca i-a nominalizat pe lista de favoriți casa iubirii

Patrick și Stefan, izolați în camera roșie. Rebecca i-a nominalizat pe lista de favoriți

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Rebecca: "Nu am lentile de contact, așa sunt ochii mei"

Pentru Rebecca este mai importantă chimia dintre doi oameni decât aspectul fizic. "Poate să apară cineva pe parcurs", spune ea.

Băieții se întreabă dacă poartă lentile de contact sau așa sunt ochii ei.

"Sunt foarte frumoși", o complimentează Alin.

Ultima relație a Rebeccăi a fost cu un an și jumătate în urmă și a durat un singur an. "Vreau să fiu fericită, să găsesc pe cineva care să mă susțină, familia este foarte importantă pentru mine", a adăugat Rebecca.

Ea nu locuiește în București, dar este interesată să se mute în Capitală.

Ce tip de băiat îi place Rebeccăi

Rebecca: "Fizic îmi plac băieții înalți. Nu am preferințe la ochi, păr, să arate bine. Mă uit mai mult la înălțime și la zâmbet".

Patrick își ceartă colegii că au fost furați de aspectul noii concurente și nu au fost atenți la ce a spus Rebecca.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Cristina Spătar, mărturii sfâșietoare despre moartea mamei sale: ”Îmi rupea sufletul să o văd suferind”- radioimpuls.ro

Ștefan este campion la întrebări și este certat de Robi: "Aici este o fată interesată de tine. Ce faci, nenorocitule?", a glumit el. "M-a înjurat, să se noteze", a reacționat Ștefan amuzat.

Ce au aflat în plus băieții despre Rebecca: are trei tatuaje, două pe spate și unul pe gât.

Face solar, are 1,66 cm și părul drept.

Robi o ia pe urmele lui Patrick: “E bună!” Acesta a observat că Ștefan e suspect de curios și nu se dezminte: “Suntem și noi frumușei?”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si