Faceți cunoștință cu Andrei Nicola, românul care a lăsat viața luxoasă pe care o avea în Anglia, pentru a se reîntoare în țara natală.

Andrei a abandonat străinătatea după o perioadă de 14 ani, pentru a putea trăi în România, într-un mod cât mai simplu: la țară, crescând animale și bucurându-se de timpul petrecut familia.

Cine este românul care a lăsat viața luxoasă din Anglia, pentru a trăi la țară, în România?

[Sursa foto: istockphotos]

A lăsat viața luxoasă din Anglia pentru a se întoarce în România

Andrei Nicola a plecat pe drumul străinătății în urmă cu 14 ani. Acesta a ales orașul Londra pentru a-i fi casă și a-și face un viitor. Dorințele lui Andrei de la vremea respectivă s-au transformat în realitate, după ani grei de muncă: avea o casă de lux, conducea mașini scumpe și purta haine de brand. La toate acestea se adăugau, bineînțeles, vacanțele mult visate.

După ce s-a bucurat de luxul câștigat, Andrei și șoția sa au realizat că au nevoie de o schimbare. Se pare că bogățiile materiale nu le compensau pe cele sufletești: dorința de a petrece cât mai mult timp cu familia. Astefel, cei doi au luat decizia de a se întoarce în România.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Am trăit în Anglia ca un rege, am avut două case cumpărate in Londra, mașini de lux la poartă, mă îmbrăcam cu haine luate numai de la magazinele unor designeri celebri, mergeam în vacanțe scumpe și mâncam la restaurante de fițe, dar am realizat că eu și soția mea nu aveam nevoie de toate acestea… Mulți bani aduc multe probleme și mai puțin timp petrecut cu copiii...

Oricâți bani ai face, niciodată nu îți ajung și devii un hamster care aleargă continuu pe o roata după o realitate falsă... Acum locuim la țară, în România, într-o casă care nu valorează prea mult, am început să conducem mașini simple, ne îmbrăcăm cu haine pe care nu se mai vede brandul și suntem fericiți, a povestit Andrei Nicola, pentru AnunțulUK.ro.  

Citește și: Vize Schengen pentru cetățenii ruși, de la 31 martie 2024. Documentele eliberate de România vor oferi acces și în alte două țări

Andrei Nicola stă împreună cu familia în Porumbacu de Jos, din județul Sibiu. Cei doi au o fermă și trăiesc o viață simplă. Aceștia își cultivă legumele, cresc animale și se bucură de traiul de la țară, din România. 

Ne-am mutat la țară ca să ne creștem singuri legume, să avem niște găini pe lângă casă să mâncăm ouă de casă și când facem o supă de pui să fie carne care nu este injectată, carne și alte produse de la localnici cât mai BIO sau organice... Nu ne vrem profituri imense. Vrem să petrecem cât mai mult timp copiii, să îi învățam adevăratele valori ale vieții. Trebuie să faci mulți bani ca să realizezi că nu ai nevoie de bani mulți, a povestit Andrei Nicola, pentru AnunțulUK.ro.  

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Andrei Nicola mărturisește că nu își îi este dor de luxul pe care l-a abandonat în Anglia. Singurul lucru care îi lipsește este, de fapt, civilizația și educația oamenilor de acolo. 

Nu ne este deloc dor de banii din Londra și de stilul de viață de acolo. Trăiam ca și cum eram tot timpul băgati în priză, stăteam ore în șir blocați în trafic, aglomerați și vedeam cu ochii noștri cp lumea din jur era la fel de stresată ca noi... Nu ne este deloc dor de așa ceva... Singurul lucru care ne lipsește în România este civilizația din Londra. Din pacate, oamenii sunt mult mai civilizați si mai prietenoși în Londra decât acasă, în România, a povestit Andrei Nicola, pentru AnunțulUK.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
doctorulzilei.ro
Apneea în somn Apneea în somn
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si