Close sidebar
Close sidebar

Cine este Selatin, noul concurent de la "Puterea Dragostei". A intrat în forță: "Vrei să mă ataci?"

Selatin, noul concurent de la "Puterea Dragostei", a intrat în forță în casa băieților, pe ritmuri de muzică și cu chef de glumă. S-a contrat din prima clipă cu un alt concurent: "Vrei să mă ataci? Iei arcul de la Cupidon și tragi în mine?", i-a spus el adversarului conjunctural.

Razvan Ilie,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

După plecarea emoționantă a lui Cazi și Andradei, în casa de la "Puterea Dragostei" și-au făcut apariția doi noi concurenți: Selatin și Cristina. Selatin a intrat în forță în "jocul iubirii", le-a cântat fetelor "Regina reginelor" și a luat-o la dans pe Alexandra, spre nemulțumirea lui Codruț.

Momente tensionate între Selatin și Codruț

Codruț nu a fost foarte încântat de vestea că Selatin a dansat cu Alexandra. Dialogul din casa băieților a fost amuzant:
Radu: Cu cine ai dansat?
Selatin: Cu fata aceasta( arată spre Alexandra- nr.). Mi-ai spus că n-ai nicio problemă cu mine.
Codruț: Păi n-am.
Selatin: Atunci de ce vrei să mă ataci? Ce faci tu e să iei arcul lui Cupidon și să tragi după mine.


Codruț: Eu? Eu fac box. Campion național, n-am pierdut niciodată.
Selatin: Alexandra, tu îl iubești pe Codruț?
Alexandra: Nu răspund.

Cine este Selatin

Selatin Kiazim este din Constanța și este solist vocal la Formatia Kiazim. Selatin a învăţat la Colegiul National de Arte "Regina Maria" Constanta și la liceul de muzică Dinu Lipatti.

A studiat Muzica la Universitatea Ovidius Constanta.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Schimbări în casa "Puterea Dragostei"

Cei care au părăsit emisiunea Puterea Dragostei chiar în ziua de Paște sunt Cazi și Andrada, deoarece ce doi concurenți și-au dorit să fie eliminați împreună, ca să-și poată continua povestea de iubire acasă, în România, departe de camerele de filmat.

Aceștia s-au îndrăgostit pe platourile de filmare de la KanalD și trăiesc o poveste frumoasă împreună.

Andrada, fiind una dintre cele mai adorate concurente de către Cristina Mihaela, aceasta, după ce a făcut anunțul, a izbucnit în plâns și i-a transmis Andradei că o vedea în finală și că merita pe deplin să câștige concursul de la Puterea Dragostei, eliminarea ei fiind una cu totul neașteptată.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI