După plecarea emoționantă a lui Cazi și Andradei, în casa de la "Puterea Dragostei" și-au făcut apariția doi noi concurenți: Selatin și Cristina. Selatin a intrat în forță în "jocul iubirii", le-a cântat fetelor "Regina reginelor" și a luat-o la dans pe Alexandra, spre nemulțumirea lui Codruț.

Momente tensionate între Selatin și Codruț

Codruț nu a fost foarte încântat de vestea că Selatin a dansat cu Alexandra.

Dialogul din casa băieților a fost amuzant:
Radu: Cu cine ai dansat?
Selatin: Cu fata aceasta( arată spre Alexandra- nr.). Mi-ai spus că n-ai nicio problemă cu mine.
Codruț: Păi n-am.
Selatin: Atunci de ce vrei să mă ataci? Ce faci tu e să iei arcul lui Cupidon și să tragi după mine.
Codruț: Eu? Eu fac box. Campion național, n-am pierdut niciodată.
Selatin: Alexandra, tu îl iubești pe Codruț?
Alexandra: Nu răspund.

Cine este Selatin

Selatin Kiazim este din Constanța și este solist vocal la Formatia Kiazim. Selatin a învăţat la Colegiul National de Arte "Regina Maria" Constanta și la liceul de muzică Dinu Lipatti. A studiat Muzica la Universitatea Ovidius Constanta.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Schimbări în casa "Puterea Dragostei"

Cei care au părăsit emisiunea Puterea Dragostei chiar în ziua de Paște sunt Cazi și Andrada, deoarece ce doi concurenți și-au dorit să fie eliminați împreună, ca să-și poată continua povestea de iubire acasă, în România, departe de camerele de filmat.

Aceștia s-au îndrăgostit pe platourile de filmare de la KanalD și trăiesc o poveste frumoasă împreună.

Andrada, fiind una dintre cele mai adorate concurente de către Cristina Mihaela, aceasta, după ce a făcut anunțul, a izbucnit în plâns și i-a transmis Andradei că o vedea în finală și că merita pe deplin să câștige concursul de la Puterea Dragostei, eliminarea ei fiind una cu totul neașteptată.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si