Vlad a murit dupa ce poarta de intrare in oras s-a prabusit peste masina lui, poarta pentru care Primaria Timisoara a platit peste 50.000 de euro.

Tanarul se afla in autovehicul in momentul in care poarta uriasa s-a prabusit peste masina lui. Vantul care a suflat cu putin peste 100 km/h in Timisoara a rupt structura si a aruncat-o pe carosabil, direct peste masina tanarului timisorean, potrivit tion.ro.

Sursa foto: tion.ro

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Pe Facebook au inceput sa apara mesajele de condoleante. Oamenii scriu ca Vlad era un baiat plin de viata si cu foarte mult bun simt"  “Dumnezeu sa-l odihneasca pe fostul nostru student- Medicina Dentara Timisoara- Vlad Baici decedat in urma furtunii din aceasta seara... Speram sa nu fie adevarat ceea ce s-a postat pe FB... Parintilor... mi-e imposibil sa-mi imaginez ce le-as putea spune....”.

El nu este singura victima a furtunii de duminica. O femeie de 36 de ani a murit la Zoo Timisoara, dupa ce un copac a picat pe ea si a strivit-o. Alte trei persoane si-au pierdut viata la Buzias, chiar in parc. Este vorba despre un barbat, care se afla la plimbare cu sotia si cu soacra. 13 persoane au ramas internate in spital, dintre care 2 copii la terapie terapie intensiva, a anuntat ministrul de interne Carmen Dan.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si