Cristian Săndulache a fost descoperit fără suflare în celula sa, din închisoarea Cordoba, unde executa una dintre cele mai mari pedepse pentru proxenetism.

Citește și: VIDEO Tatăl unui cunoscut trapper, acuzat de șantaj. Mai mulți interlopi temuți au fost ridicați de mascați

Cristian Săndulache  și fratele său Sebastian au pus la cale un temut grup infracțional, iar pedepsele primite de la judecătorii spanioli au fost foarte dure.

În noiembrie 2019, justiția din Spania i-a condamnat pe frații Cristian Săndulache și Sebastian Săndulache la 108 ani de închisoare. Cristian avea de executat 55 de ani, iar fratele său a primit 53 de ani.

Ce acuzații i-au fost aduse lui Cristian Săndulache și fratelui său

Clanul Săndulache ar fi obligat mai multe fete să se prostitueze, iar unele dintre tinerele aduse din România erau agresate.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Rusia amenință pe față România. „Moscova ar putea bombarda ținte militare”. Ce țări mai sunt în vizorul Kremlinului- wowbiz.ro

Potrivit presei din Spania, una dintre fete a rămas fără un braț, după ce interlopii l-au tăiat cu sabia.

Capii rețelei au fost condamnați la ani grei în Spania, în timp ce alți membri ai grupării au rămas în România, nefiind extrădați, întrucât erau cercetați aici în alte spețe, potrivit Replicaonline.

Frații Săndulache și alți doi prieteni au recrutat femei din România, prin metoda „lover boy”, iar apoi le aduceau în Spania unde victimele erau obligate să se prostitueze.

Profitau de naivitatea tinerelor, cu vârste între 18 și 20 de ani, cărora le promiteau că le vor găsi locuri de muncă, dar în schimb le drogau și le obligau să se prostitueze.

Cristian Săndulache, găsit mort într-o închisoare din Spania

Cristian Săndulache, găsit mort într-o închisoare din Spania

Clanul Săndulache, temut în orașul Ovidiu

În aprilie 2022  Magistrații Judecătoriei Constanța au decis ca Adrian Săndulache, Antoniu Petruț Voinea, Ionuț Săndulache, Leonardo Vasilică Săndulache și Alin Ionuț Lupu să fie arestați preventiv pentru 30 de zile.

La data de 26 martie a.c., pe fondul unui conflict spontan, cei 5 ar fi agresat fizic 2 bărbați, de 33, respectiv 38 de ani, care au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale. În cursul zilei de luni, 4 aprilie, polițiști din cadrul Poliției orașului Ovidiu, cu sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, Serviciului de Investigații Criminale și Secției 2 Rurală Mihail Kogălniceanu au pus în aplicare 4 mandate de percheziție domiciliară și 7 mandate de percheziție auto, la locuințele bărbaților în cauză, din localitatea Culmea. Au fost identificate și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 3 macete, 2 boxuri metalice, un topor, 4 cuțite de diferite dimensiuni și 2 spray-uri iritant lacrimogene. Cei 5 bărbați au fost reținuți, pentru 24 de ore, după care arestați preventiv.

Frații Sîndulache, în fața instanței din Spania

Frații Sîndulache, în fața instanței din Spania

[Sursa foto: El Mundo]


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si