Close sidebar
Close sidebar

Cine este ucraineanca care a fost dată în urmărire? Lolita ar fi pozat topless în Piaţa Roşie din Moscova

Ministerul rus al Afacerilor Interne a pus-o pe lista persoanelor urmărite pe o ucraineancă de 24 de ani. Aceasta ar fi postat un clip video indecent din fața catedralei Sfântul Vasile din Piața Roșie.

Stefania Pavel,

El este Lolita Bogdanova.

[Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Modelul ucrainean poreclit "Lola Bunny" a înfuriat Rusia, după ce și-a făcut un videoclip topless în fața Catedralei Sfântul Vasile din Piața Roșie din Moscova, în anul 2021. Acest caz a ajuns din nou în atenția presei, după trei ani.

El este Lolita Bogdanova.

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Trupul lui Navalnîi ar fi fost transportat într-un convoi la miezul nopții! Camerele de supraveghere au surprins totul

Ce pedeapsă riscă tânăra pentru fotografiile indecente?

Imaginile au ajuns rapid virale pe internet, însă nu au atras atenția înalților oficiali de la acea vreme și doar biserica a reacționat.

Un membru de rang înalt al bisericii a sugerat că aceasta ar trebui să-și exprime "pocăința" pentru acțiunile sale îndrăznețe.

Presa rusă a mai menționat că tinerei i-a fost întocmit un dosar penal pentru insultarea credinței religioase, faptă prevăzută de articolul 148 din Codul penal și pedepsită cu până la un an de închisoare.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

El este Lolita Bogdanova.

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ipoteză șocantă privind uciderea lui Aleksei Navalnîi. "Un pumn puternic în zona inimii, metoda de execuție a KGB"

Bogdanova, care s-a născut în regiunea ucraineană Makiivka, a declarat că nu a distribuit videoclipul și și-a cerut scuze. Modelul în vârstă de 24 de ani s-ar fi mutat în SUA, la Los Angeles iar între timp Ministerul rus de Interne a anunțat că aceasta a fost pus pe "lista celor mai căutate persoane". Acuzațiile împotriva ei nu au fost încă dezvăluite, dar ea nu avea voia să părăsească Rusia până când ancheta nu era finalizată.
Totodată, pe rețelele de socializare, femeia a declarat că rămâne în SUA.

Ziarul online independent rus Mediazona a sistematizat o listă a tuturor persoanelor căutate în Rusia într-o bază de date în care se pot face căutări. Tânăra se numără printre cei 396 de cetățeni străini care luptă în Ucraina și care sunt căutați de Rusia. Cei mai mulți dintre aceștia sunt din Georgia, Marea Britanie, Israel, SUA și Germania.

În luna ianuarie, un bărbat aproape dezbrăcat care cânta pe scena unui club de noapte ar fi fost prins de forțele rusești și ar urma să facă o detenție de 15 zile. El a încercat să fugă de polițiști, însă aceștia l-au prins din urmă.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI